Het blog over eerlijk eten

Back in town! 16 AUG 2015
Back in town! Door:

De vakantie is (bijna) voorbij; PUURland gaat weer van start en ik verruil de zeilboot voor de electrische bakfiets.

Met de smaak van de vakantiegerechten nog vers in het geheugen leveren we vanaf dinsdag 25 augustus iedere week weer PUURlandmaaltijden en boodschappen. Ook in  is het een prachtig seizoen waarin volop verse producten van het land en uit de kas komen. Dat zie je dan ook aan het aanbod van maaltijden en verse producten op de site.

Om nog een beetje in de vakantiestemming te blijven, krijgt iedere klant die deze eerste week (weer) start met PUURland gratis een lekkere fles Belloc rood, rosé of wit bij zijn bestelling.

Tot ziens op Kweekland of aan de deur!

 

Uw stadsboer,

 

Steven

  Lees verder
 
Uitgelezen 01 APR 2015
Uitgelezen Door:

“ Niet gehinderd door enige kennis” zeg ik regelmatig als iemand mij weer eens vraagt wat voor opleiding ik heb genoten en ik moet toegeven dat ik noch een achtergrond in voeding noch in landbouw heb. 

  Lees verder
 
Soepspeurtocht 03 FEB 2015
Soepspeurtocht Door:

Educatie

Op Kweekland organiseren we soms educatieve uitjes voor schoolklassen. Natuurlijk gaat het dan over 'groen' en meer specifiek eetbaar groen. We willen schoolkinderen bewust maken van hun omgeving, respect bijbrengen voor alles wat groeit en bloeit en uiteraard ook laten zien en proeven hoe heerlijk verse producten zijn (en dat je geen e-nummers en suiker nodig hebt voor een lekkere maaltijd). 

  Lees verder
 
Plant een glimlach, oogst een zoen (Loesje) 04 JAN 2015
Plant een glimlach, oogst een zoen (Loesje) Door:

In lijn met de spreuk (van Loesje) "Plant een glimlach, oogst een zoen" begin ik met een glimlach op mijn gezicht aan het nieuwe jaar. Ik kijk er naar uit om samen met de medewerkers van Kweekland ook in 2015 wekelijks weer te zorgen voor uw boodschappentas vol met regionale producten.                                                       

Uw stadsboer,

 

Steven Koster  

p.s.: kijk op www.stadstuinkweekland.nl òf op de Facebookpagina van Kweekland en ontdek de glimlach op het gezicht van de medewerkers

 

 

 

 

 

  Lees verder
 
Elektrisch rijden 07 SEP 2014
Elektrisch rijden Door:


Dat ik bezorg met een elektrische transportfiets weet half Arnhem inmiddels. De Urban Arrow - die ik in Nijmegen heb gekocht via Busybike - is naast een praktisch en zeer schoon vervoersmiddel ook een fantastisch reclamemedium. 
 

  Lees verder
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  •   Waarom PUURland?   Word nu ook lid van PUURland! En bestel de lekkerste streek gerechten.