Het blog over eerlijk eten

Uitgelezen 01 APR 2015
Uitgelezen Door:

“ Niet gehinderd door enige kennis” zeg ik regelmatig als iemand mij weer eens vraagt wat voor opleiding ik heb genoten en ik moet toegeven dat ik noch een achtergrond in voeding noch in landbouw heb. 

  Lees verder
 
Soepspeurtocht 03 FEB 2015
Soepspeurtocht Door:

Educatie

Op Kweekland organiseren we soms educatieve uitjes voor schoolklassen. Natuurlijk gaat het dan over 'groen' en meer specifiek eetbaar groen. We willen schoolkinderen bewust maken van hun omgeving, respect bijbrengen voor alles wat groeit en bloeit en uiteraard ook laten zien en proeven hoe heerlijk verse producten zijn (en dat je geen e-nummers en suiker nodig hebt voor een lekkere maaltijd). 

  Lees verder
 
Plant een glimlach, oogst een zoen (Loesje) 04 JAN 2015
Plant een glimlach, oogst een zoen (Loesje) Door:

In lijn met de spreuk (van Loesje) "Plant een glimlach, oogst een zoen" begin ik met een glimlach op mijn gezicht aan het nieuwe jaar. Ik kijk er naar uit om samen met de medewerkers van Kweekland ook in 2015 wekelijks weer te zorgen voor uw boodschappentas vol met regionale producten.                                                       

Uw stadsboer,

 

Steven Koster  

p.s.: kijk op www.stadstuinkweekland.nl òf op de Facebookpagina van Kweekland en ontdek de glimlach op het gezicht van de medewerkers

 

 

 

 

 

  Lees verder
 
Elektrisch rijden 07 SEP 2014
Elektrisch rijden Door:


Dat ik bezorg met een elektrische transportfiets weet half Arnhem inmiddels. De Urban Arrow - die ik in Nijmegen heb gekocht via Busybike - is naast een praktisch en zeer schoon vervoersmiddel ook een fantastisch reclamemedium. 
 

  Lees verder
 
Denemarken, de vakantie voorbij 11 AUG 2014
Denemarken, de vakantie voorbij Door:

New Nordic Cuisine

Als stadsboer heb je het voordeel ten opzichte van de plattelandsboer dat je je landje in het hoogseizoen aan anderen kunt overlaten en je winkel tijdelijk kunt sluiten. Dat is heerlijk want zo kun je met je gezin op vakantie, uitrusten en energie opdoen voor een nieuw jaar. Maar je bent en blijft ondernemer en dus altijd met de handel bezig, helemaal vrij ben je nooit. Nu is dat geen straf want ik heb mijn handel gezocht waar mijn hart ligt en eten moet je toch.

  Lees verder
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  •   Waarom PUURland?   Word nu ook lid van PUURland! En bestel de lekkerste streek gerechten.