Het blog over eerlijk eten

Denemarken, de vakantie voorbij 11 AUG 2014
Denemarken, de vakantie voorbij Door:

New Nordic Cuisine

Als stadsboer heb je het voordeel ten opzichte van de plattelandsboer dat je je landje in het hoogseizoen aan anderen kunt overlaten en je winkel tijdelijk kunt sluiten. Dat is heerlijk want zo kun je met je gezin op vakantie, uitrusten en energie opdoen voor een nieuw jaar. Maar je bent en blijft ondernemer en dus altijd met de handel bezig, helemaal vrij ben je nooit. Nu is dat geen straf want ik heb mijn handel gezocht waar mijn hart ligt en eten moet je toch.

  Lees verder
 
Zomerreces 09 JUL 2014
Zomerreces Door:

De schoolvakanties beginnen eind deze week alweer. Dat betekent dat veel van de PUURland-klanten in de komende weken op vakantie gaan en dat geldt ook voor een aantal van mijn leveranciers. Ook ik ga er een paar weken tussenuit, net als mijn medewerkers. 

PUURland zet haar leveringen dan ook een maand stil om midden augustus weer fris en fruitig voor de dag te komen. Vanaf 10 augustus kan er weer besteld worden voor de eerste levering op 19 augustus; de laatste week van de schoolvakantie. Uiteraard ontvang je hiervan bericht.

Ik wil je bedanken voor je klandizie het afgelopen jaar en hoop je in augustus weer terug te zien; op Kweekland of aan de deur.

Een heerlijke zomervakantie!
 

  Lees verder
 
Bezield 17 OKT 2018
Bezield Door:

Wat heeft me bezield aan dit krankzinnige project te beginnen? Een redelijk zeker bestaan als handelsagent op te geven voor het heen en weer slepen van producten met nauwelijks waarde en marge. In een markt gedomineerd door de grootste en rijkste multinationals ter wereld. Ik vraag het me af als ik ’s nachts badend in het zweet en met mijn hoofd vol met todo-lijstjes en visioenen van een bord ‘te koop’ in mijn voortuin wakker word. 

  Lees verder
 
Vakantie 11 APR 2014
Vakantie Door:

Eerstvolgende levering 6 mei

In verband met de meivakantie is de eerstvolgende levering op dinsdag 6 mei. De nieuwe recepten staan eind april weer klaar!

  Lees verder
 
Voorjaar! 06 APR 2014
Voorjaar! Door:

Ode aan de lente

Oh, wát een heerlijke tijd is dit toch! Al die tekenen van pril begin; de lammetjes, de uitschietende bladeren, de prachtige bloesems, die heerlijke geur na een fris regenbuitje, lekker buiten zijn op het land...het mag duidelijk zijn: ik ben dol op dit jaargetijde!

  Lees verder
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  •   Waarom PUURland?   Word nu ook lid van PUURland! En bestel de lekkerste streek gerechten.