Het blog over eerlijk eten

Hello not so Fresh 27 JAN 2014
Hello not so Fresh Door:

Door enkele klanten werd ik geattendeerd op de - vrij agressieve - marketingcampagne in Arnhem van collega boodschappenservice Hello Fresh. Ik was ze al eens tegengekomen op de Sonsbeekmarkt en zie hun kortingskaartjes regelmatig voorbij komen. Tijd voor een reactie.

  Lees verder
 
Goede voornemens 06 JAN 2014
Goede voornemens Door:

2014

Heb jij ze gelezen, de bijlagen van de kranten zo rondom oud & nieuw? Misschien is het beroepsdeformatie, maar in mijn beleving hadden ze het allemaal over eten. Zelfs in Engeland - waar ik inspiratie opdeed op Borough Market in Londen - stonden de kranten bol van dieëten, recepten, regionale producten, nieuwe eettrends etc. etc.

  Lees verder
 
Winterstop(je) 23 DEC 2013
Winterstop(je) Door:

Kerst 2013. Tijd om te genieten met familie en vrienden. Tijd ook voor contemplatie en inspiratie; wat heeft 2013 me gebracht en waar wil ik heen in 2014. 

PUURland gaat een paar weken 'dicht', om nieuwe leveranciers te zoeken, de website verder uit te bouwen, Kweekland op te frissen en ook om de geest even te laten waaien, los van de druk van alledag. 

De eerstvolgende levering zal op dinsdag 21 januari zijn. Dat betekent dat vanaf 10 januari weer besteld kan worden. Tot die tijd is 'de winkel' dicht en kan niet besteld worden. 

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN MOOI EN GEZOND 2014!

  Lees verder
 
'Hof'leveranciers 12 OKT 2013
'Hof'leveranciers Door:

Ik kan me voorstellen dat je best nieuwsgierig bent naar boer Matthias van De Horsterhof (mijn belangrijkste 'hof'leverancier) of Kok Casper van de heerlijke pasteitjes. Op het Smaakfestijn in Arnhem namen ze allemaal even plaats op mijn electrische transportfiets zodat ik de mogelijkheid kreeg om mijn leveranciers letterlijk 'in beeld te brengen'. Naast boer Matthias en Kok Casper zie je ook Marja van de biologische wijnen van Henri Bloem, Mirjam met champignons van Middelwaard en Harmen van de heerlijke sappen van het Gelders Eiland. 

  Lees verder
 
De kortste weg van boer naar bord! 28 SEP 2013
De kortste weg van boer naar bord! Door:

De PUURland service

Door je (gratis) als lid aan te melden op de PUURland site kun je online bestellen en zijn je voorkeuren bekend. Ook krijg je wekelijks een e-mail zodra de nieuwe recepten online staan en besteld kunnen worden. Het houdt geen enkele verplichting in.

  Lees verder
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  •   Waarom PUURland?   Word nu ook lid van PUURland! En bestel de lekkerste streek gerechten.