Het blog over eerlijk eten

Hoe het werkt 12 APR 2013
Hoe het werkt Door:

PUURland is een online boodschappenservice voor regionale en biologische producten. Om het mijn klanten helemaal makkelijk te maken stel ik wekelijks 5 maaltijden met regionale producten van het seizoen samen. Het is dus géén groenteabonnement en geen online supermarkt maar een boodschappenservice met maaltijden èn de mogelijkheid om ook 'los' mooie regionale producten of seizoens-groenten te bestellen. Hierbij geldt: geen wekelijkse verplichting maar wèl de service!


 

  Lees verder
 
Een voorbeeld 08 MEI 2013
Een voorbeeld Door:

Wat zit er in mijn boodschappentas?

Wat krijg ik als ik een boodschappentas met maaltijden en regionale producten bestel bij PUURland? Een voorbeeld.

  Lees verder
 
Het begin 25 APR 2013
Het begin Door:

Het begin

De kop is eraf! Het is groeizaam weer en gelijk met de groenten is ook PUURland uit zijn winterslaap ontwaakt. Met 15 leveringen en bijna 30 aanmeldingen op de site ben ik erg tevreden met de start van PUURland.

  Lees verder
 
Waarom PUURland? 07 APR 2013
Waarom PUURland? Door:

PUURland brengt heerlijk en eerlijk eten uit de regio naar Arnhem en biedt wekelijkse levering van een boodschappentas - vol met eerlijke ingrediënten - aan huis. 

Je bestelt op basis van - wekelijks nieuwe - recepten of maakt gewoon een keuze uit de heerlijke regionale producten: jam, brood, kaas, fruit, groenten, walnootolie, kortom, het beste dat de regio te bieden heeft.

De producten worden door regionale producenten aangeleverd op Kweekland (aan de Dalweg), de uitvalsbasis van PUURland in Arnhem-Noord. Daar worden de producten op basis van de bestelling en de recepten van die week verpakt tot een ‘boodschappentas’ per abonnementhouder.
 
De boodschappentas wordt bij de klant thuis afgeleverd of kan op Kweekland afgehaald worden.

  Lees verder
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  •   Waarom PUURland?   Word nu ook lid van PUURland! En bestel de lekkerste streek gerechten.