Hoe het werkt 12 APR

Hoe het werkt

Door:  

PUURland is een online boodschappenservice voor regionale en biologische producten. Om het mijn klanten helemaal makkelijk te maken stel ik wekelijks 5 maaltijden met regionale producten van het seizoen samen. Het is dus géén groenteabonnement en geen online supermarkt maar een boodschappenservice met maaltijden èn de mogelijkheid om ook 'los' mooie regionale producten of seizoens-groenten te bestellen. Hierbij geldt: geen wekelijkse verplichting maar wèl de service!


 

Hoe werkt het?

Je meldt je eenmalig aan op PUURland.nl en krijgt vervolgens wekelijks een e-mail in je mailbox zodra de nieuwe recepten klaar staan. Je logt in op je PC, laptop, tablet of smartphone met je eigen naam en wachtwoord, maakt met enkele muis- of vingerklikken een keuze uit de maaltijden en/of de extra’s en op de afgesproken datum wordt een boodschappentas met verse, eerlijke, meest regionale en vaak biologische, producten thuisbezorgd of haal je het af op op Kweekland aan de Dalweg in Arnhem Noord. 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Via de "registreren" -link rechtsboven op de startpagina kom je in het aanmeldmenu. Zodra je je gegevens hebt ingevoerd en verzonden, krijg je een inlognaam en wachtwoord toegestuurd waarmee je je bestelling kunt doen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Vanaf nu ben je klant van PUURland en ontvang je wekelijks een e-mail zodra de nieuwe maaltijden klaarstaan en je kunt bestellen voor de volgende levering. Er is geen minimum aantal keer dat je moet bestellen. 

Wat kost het?

Een maaltijd kost €6,95 per persoon. Voor kinderen jonger dan 12 is één maaltijd per twee kinderen voldoende. Ook de losse producten zijn redelijk geprijsd en verder werk ik zoveel mogelijk met seizoensproducten die daardoor niet te duur zijn. Het minimale bestelbedrag is € 15,- per levering (bijvoorbeeld door 2 x een maaltijd voor 2 personen te bestellen). We leveren gratis aan huis in Arnhem, Velp en Oosterbeek of je haalt gemakkelijk af op Kweekland aan de Dalweg.

Kan ik ook alleen extra’s bestellen?

Ja, dat kan, zolang het totaal van de order maar > € 15,- is.

Een week niet bestellen?

Geen probleem! Er is geen minimum of maximum aantal bestelweken.

Hoe betaal ik?

Maandelijks ontvang je een digitale rekening in je mailbox met een overzicht van de boodschappen van afgelopen maand en het vriendelijke verzoek dit bedrag over te maken. 

Heb ik verplichtingen als ik me aanmeld?

Geen enkele, behalve dan het betalen van de boodschappen die je zelf besteld en geleverd hebt gekregen.

Gun jezelf PUURland: de kortste weg van boer naar bord

  Terug naar overzicht
Laatste blogartikelen
Ons reizende voedsel 19 OKT
Ons reizende voedsel Door: Steven Koster   Lees verder
Met de paplepel 19 JUN
Met de paplepel Door: Steven Koster   Lees verder
Wat is het voordeel van een lokale versbox? 27 SEP
Wat is het voordeel van een lokale versbox Door: Steven Koster   Lees verder
(Van) varkens houden 14 FEB
(Van) varkens houden Door: Steven Koster   Lees verder
Tussen de tuinbonen en de tomaten 14 APR
Tussen de tuinbonen en de tomaten Door: Steven Koster   Lees verder
  Terug naar overzicht