De kortste weg van boer naar bord! 28 SEP

De kortste weg van boer naar bord

Door:  

De PUURland service

Door je (gratis) als lid aan te melden op de PUURland site kun je online bestellen en zijn je voorkeuren bekend. Ook krijg je wekelijks een e-mail zodra de nieuwe recepten online staan en besteld kunnen worden. Het houdt geen enkele verplichting in.

Hoe werkt de PUURland service?

Als klant van PUURland kun je wekelijks een boodschappentas met eerlijke - meest regionale en vaak biologische - producten bestellen. Deze wordt bezorgd aan huis of haal je af op Kweekland aan de Dalweg. Op basis van een automatische wekelijkse e-mail met een link naar de PUURland website maak je een keuze uit een 5-tal maaltijden, een pakket groenten, fruit en diverse andere regionale producten als jam, walnootolie, diverse soorten kaas, sappen, brood, chocolade, wijn etc..

Je geeft het aantal personen of de hoeveelheid aan, kiest een afleverdag en de producten worden keurig geleverd in een boodschappentas. Op dit moment levert PUURland op dinsdagmiddag en -avond

Wat kost het?

De maaltijden kosten €6,95 per persoon en zijn ruim voldoende. De overige producten, groente- en fruitpakket zijn sympathiek geprijsd. De rekening stuur ik maandelijks achteraf op basis van de bestelde producten en maaltijden.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Ga naar www.puurland.nl en meld je aan als lid. Vanaf dat moment krijg je wekelijks een e-mail met de laatste recepten en houden we je op de hoogte van nieuwe producten in het assortiment.

Kan ik het ook eens proberen?

Dat kan. Laat je verrassen en overtuigen door de kwaliteit en het gemak van PUURland. Aanmelden schept geen verplichtingen en je kunt de e-mail notificatie ten alle tijden uitzetten.

Waar zit PUURland?

PUURland is een online service, wel zo makkelijk. Maar er is ook een fysieke plek; PUURland houdt kantoor (en verpakt haar tassen) op de prachtige stadstuin Kweekland aan de Dalweg in Arnhem. Een deel van de producten komt daar ook daadwerkelijk vandaan, lokaler kan haast niet! Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Gun jezelf PUURland, de kortste weg van boer naar bord!

  Terug naar overzicht
Laatste blogartikelen
Ons reizende voedsel 19 OKT
Ons reizende voedsel Door: Steven Koster   Lees verder
Met de paplepel 19 JUN
Met de paplepel Door: Steven Koster   Lees verder
Wat is het voordeel van een lokale versbox? 27 SEP
Wat is het voordeel van een lokale versbox Door: Steven Koster   Lees verder
(Van) varkens houden 14 FEB
(Van) varkens houden Door: Steven Koster   Lees verder
Tussen de tuinbonen en de tomaten 14 APR
Tussen de tuinbonen en de tomaten Door: Steven Koster   Lees verder
  Terug naar overzicht