Rijst met kippenragout van Putman en verse kropsla

 
Niveau: Eenvoudig • Bereidingstijd: 20 minuten • Categorie: Rijst

Maak het jezelf eens lekker makkelijk met deze overheerlijke kippenragout van vrije-uitloopkippen en louter natuurlijke ingrediënten gemaakt door Laura, de vrouw van Pepijn Putman. Salade ernaast en klaar is Kees.

 

Kippenragout van Putman, rijst via de biologische groothandel en de sla en het uitje van De Horsterhof. De dressing maken we zelf met o.a. mooie olijfolie en balsamicoazijn.

 

Ingredienten
  2 Kippenragout
  2 st Krop sla
  300 g Rijst
  1 Dressing
  Zout, peper
  Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.   Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
  • Verwarm de kippenragout op laag vuur in een (steel)pannetje.
  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking (let op: 20 minuten!).
  • Was de sla grondig. Maak hem zo droog mogelijk en doe in een slakom. Doe de dressing er meteen over of serveer ernaast.
  • Serveer de rijst met de kippenragout en de sla ernaast.

Eet smakelijk!