Boeuf Bourguignon, aardappelen en kant & klare rode-kool-salade
Normaal gesproken moet je voor dit heerlijke gerecht een middag uittrekken om te maken. Laura, de vrouw van Pepijn Putman heeft echter al wat voorwerk gedaan: opwarmen en klaar. Wat rest is het koken van de aardappelen. De collega's van PUURland hebben de rode kool salade namelijk al gemaakt!
600 g | Rode-kool-salade (kant & klaar) | |
2 st | Boeuf Bourguignon (pot 450 ml) | |
1000 g | Aardappelen |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en kook in ongeveer 20/25 minuten gaar.
- Doe de inhoud van de pot Boeuf Bourguignon in een (steel)pan en warm langzaam op.
- Serveer de aardappelen met de "Boeuf" en de rode-kool-salade ernaast op het bord en eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VeganZoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht
-
VleesSperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht
-
VeganBladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht
-
VleesPaksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht
-
VisAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht