Moederdag ontbijt
Met een klein beetje aandacht heb je hiermee een verrassend lekker moederdag ontbijt. Of voor je oma, tante, lieve vriendin, vader of wie je maar wilt natuurlijk!
Aardbeien en eieren via bio boerderij de Horsterhof uit Duiven.Hangop van Zuivelboerderij IJsseloord uit Arnhem en scones mix van Molen de Hoop uit Zevenaar. Jam van Noordland uit Arnhem en de appelsap komt tot slot van de Lindegaard.
1 st | Sconesmix | |
120 g | Granola | |
1 st | Jam | |
1 st | Appelsap | |
2 st | Aardbeien 250g | |
1 st | Hangop 500ml | |
4 st | Eieren | |
1 st | Slagroom 125ml | |
g | Suiker |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Bereid de scones volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Klop de slagroom met een schep suiker stijf.
- Kook de eitjes 8 min in kokend water voor een hard gekookt eitje, 5 min voor een zacht gekookt eitje.
- Doe de hangop in een glas of kom met de granola.
- Maak de aarbeien schoon.
- Seveer alles met de appelsap en de jam.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VleesPaksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht
-
VisAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VegetarischCouscous met snijbiet, walnoten en geitenkaas Voorjaars couscous Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht