Hoisin noedels met kipgehakt

 
Niveau: Eenvoudig • Bereidingstijd: 20 minuten • Categorie: Overig

Dit gerecht heb je super snel op tafel, heerlijk en voedzaam voor een doordeweekse avond.  

 

Kipgehakt van KemperKip. Ui, kool en wortelen van de Horsterhof en de noodles kopen we (bio) in. 

Ingredienten
  2 st Noodles
  2 st Kipgehakt
  2 st Ui
  300 g Witte kool
  1 st Hoisin saus
  80 g Wortelen
  4 st Bosuitjes
  Olijfolie
  st Peper en zout
  Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.   Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
  • Snipper de uien. Snijd de wortel in flinterdunne reepjes (peen julienne).en snijd de witte kool in reepjes.
  • Kook de noedels in 4 min. gaar.
  • Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur.
  • Voeg de witte kool en hoisin woksaus toe en roerbak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
  • Meng de noedels met de groente in de pan en schep de gesneden wortel erdoor. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de bosui.

Eet smakelijk!