Luxe Geldersch BBQ-pakket
Heerlijke worstjes, hamburgers en kipspiesjes van Pepijn Putman, verse groenten van De Horsterhof en stokbrood van Tom van Otterloo. Een heerlijke zomerbarbeque om in vakantiesferen te blijven!
Paprika, komkommer en ui van het land van de Horsterhof. Worstjes, hamburgers en kip van Putman uit de Steenstraat en frans desem-stokbrood van de regionale bakker Tom van Otterloo.
2 st | Stokbrood | |
4 st | Hamburger | |
4 st | Merquez worstjes | |
4 st | Kipspiesjes | |
2 st | Paprika | |
20 st | Kerstomaatjes | |
2 st | Ui | |
2 st | Komkommer | |
Olijfolie | ||
Ketjap | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Stook de BBQ tijdig op.
- Haal het vlees 30 minuten voor het bakken uit de koelkast.
- Snijd de ui en paprika in stukjes geschikt voor een BBQ-spiesje en prik samen met de tomaatjes aan spiesjes of leg los op de BBQ.
- Snijd de komkommer in plakjes en maak hier eventueel een salade van.
- Snijd het stokbrood in stukjes en je BBQ kan beginnen!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VegetarischAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht
-
VleesButter Chicken met naanbrood en Hollandse groenten Heerlijk Indiaas met een Hollandse twist Bekijk gerecht