Romige vega pasta met buffel feta en een gekookt eitje
Een heerlijk romige en rijkgevulde vega pasta waar jong en oud van zal smullen!
Tomaten, ui, eieren en kruiden via de biologisch-dynamische boerderij De Horsterhof. De pasta en creme fraiche zijn ingekocht via biologische groothandel. Fetablokjes van buffelboerderij Arns uit Zevenaar.
4 st | Eieren | |
2 st | Knoflookteen | |
1 st | Tomatenblokjes, blik | |
8 st | Tomaten | |
1 st | Pasta | |
2 st | Ui | |
1 st | Creme Fraiche 125ml | |
1 st | Feta naturel 150 gram | |
200 g | Spinazie | |
4 takjes | Peterselie | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Was de tomaten en snijd in blokjes (ontvellen is niet echt nodig). Was ook de spinazie grondig en laat uitlekken.
- Hak de knoflook en de ui fijn.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en de ui op heel zacht vuur goudbruin. Voeg de tomaten toe en roerbak 5 min. mee.
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de eieren ca 7 á 8 min en pel deze.
- Voeg de tomatenblokjes uit blik toe aan de tomatensaus en breng al roerend op laag vuur aan de kook.
- Hak de peterselie fijn.
- Voeg de spinazie toe aan de saus en warm mee tot de spinazie geslonken is.
- Voeg de creme fraiche toe aan de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Giet de pasta af en schep deze door de tomatensaus bestrooi met de peterselie. Serveer met de fetablokjes en de gekookte eitjes.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VeganZoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht
-
VleesSperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht
-
VeganBladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht
-
VleesPaksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht
-
VisAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht