Spaghetti met pesto tomatensaus en buffel feta

 
Niveau: Eenvoudig • Bereidingstijd: 25 minuten • Categorie: Pasta

Weinig moeite, veel smaak en spaghetti met tomatensaus is bij de meesten favouriet, dus allemaal blije gezichten aan tafel. Zeker als deze pasta is afgemaakt met fetablokjes van de buffelboederij uit Zevenaar.

 

Wortelen en uien van boederij de Horsterhof, fetablokjes van buffelboerderij Arns uit Zevenaar. De overige ingrediënten (biologisch) ingekocht.

 

Ingredienten
  1 st Spaghetti
  2 st Ui
  400 g Wortelen
  1 st Tomatenblokjes, blik
  1 st Pesto
  1 st Feta naturel 150 gram
  Zout, peper
  Olijfolie
  Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.   Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
  • Snijd de ui fijn en de wortel in kleine blokjes.
  • Verhit olie in een braadpan en bak de ui en wortel 5 minuten
  • Voeg de tomaten hier aan toe en laat 10 minuten afgedekt sudderen.
  • Breng de saus op smaak met peper en zout.
  • Intussen in een grote pan met ruim water en een beetje zout de pasta in 10-12 minuten beetgaar koken.
  • Laat de de pasta uitlekken in een vergiet en meg het daarna in een kom met de pesto.
  • Verdeel de tomatensaus over de borden, leg de spaghetti hier op en verdeel de feta er overheen.

Eetsmakelijk!