Bezorgen - De Groene Rijders & Velocity

Bezorgkosten

We willen onze processen zo transparant mogelijk maken. Een groot deel van onze kosten zijn bezorgkosten. De berekende bezorgkosten zijn de werkelijke kosten zoals we deze ook aan onze vervoerders, fietstransporteurs De Groene Rijders in Arnhem en Velocity in Nijmegen, betalen en komt dus volledig aan hen ten goede. Hiermee ondersteun je de doorontwikkeling van deze duurzame manier van vervoer en krijg jij je boodschappen co2-neutraal thuisbezorgd.

Afhalen in Arnhem op Stadstuin Kweekland is natuurlijk gewoon kosteloos.

De Groene Rijders

Onze grootste transportbewegingen zijn die van ons naar onze klanten. Zodra alle bestellingen op dinsdag om 14:00 zijn ingepakt brengen we deze naar de afhaallocatie Kweekland in Arnhem, naar de hub van De Groene Rijders aan de rand van het centrum in Arnhem of naar de hub van Velocity in Nijmegen. De Groene RIjders en Velocity zijn experts in electrisch, emissievrij, co2-neutraal, duurzaam en maatschappelijk verantwoord transport op de zogenoemde "last mile".

Het PUURland van nu en De Groene Rijders hebben een interessante historie! Zonder PUURland geen Groene Rijders, en zonder Groene Rijders geen PUURland. Lees er hier alles over: https://groene-rijders.nl/over-ons/

Sinds wij ook Nijmegen voorzien van lokaal geproduceerd voedsel werken we samen met Velocity. Lees hier alles over ze: https://www.velocity.nl.

Voedselkilometers

Onderdeel van onze duurzame doelstellingen is om onze producten en ingredienten zo min mogelijk kilometers af te laten leggen. Van leverancier naar ons, en van ons naar de klant. We halen alles uiteraard van dichtbij, dat scheelt al heel veel! We bundelen onze toeleveringen zoveel mogelijk, en waar mogelijk vindt transport plaats met duurzame transportmiddelen. Er is altijd wat te verbeteren, en dat zullen we dan ook blijven doen.