Boeuf Bourguignon met rijst
Normaal gesproken moet je voor dit heerlijk gerecht een middag uittrekken om te maken. Pepijn Putman heeft echter al wat voorwerk gedaan en de Boeuf zit al kant-en klaar in een potje. Het enige nadeel is dat je huis niet zo verrukkelijk gaat ruiken (maar je kunt natuurlijk gewoon de afzuigkap uit laten bij het opwarmen). Rijst koken, sla wassen; een kind kan de was doen!
De boeuf Bourguignon is gemaakt door Pepijn Putman en bestaat uit gestoofde riblapopen in rode wijn met knoflook, ui en tomatenpuree, bleekselderij etc. De biologische rijst komt uit Italië en is ingekocht bij De Nieuwe Band. De verse biologische veldsla is van De Horsterhof uit Duiven.
2 st | Boeuf Bourguignon (pot 450 ml) | |
300 st | Rijst | |
300 g | Veldsla |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
- Verwarm de Boeuf Bourguignon in een steelpannetje.
- Was de veldsla en verwijder eventueel de worteltjes. Je kunt hem aanmaken met een vinaigrette maar ... de sla heeft zoveel smaak dat het niet eens nodig is.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht
-
VleesButter Chicken met naanbrood en Hollandse groenten Heerlijk Indiaas met een Hollandse twist Bekijk gerecht
-
VisBroccolipasta met gebakken zalmforel Lekker regionaal & lekker makkelijk Bekijk gerecht
-
VeganRoerbak van Chinese kool met verse bosknoflook Verse bosknoflook Bekijk gerecht