Boeuf Bourguignon met rijst
Normaal gesproken moet je voor dit heerlijk gerecht een middag uittrekken om te maken. Pepijn Putman heeft echter al wat voorwerk gedaan en de Boeuf zit al kant-en klaar in een potje. Het enige nadeel is dat je huis niet zo verrukkelijk gaat ruiken (maar je kunt natuurlijk gewoon de afzuigkap uit laten bij het opwarmen). Rijst koken, sla wassen; een kind kan de was doen!
De boeuf Bourguignon is gemaakt door Pepijn Putman en bestaat uit gestoofde riblapopen in rode wijn met knoflook, ui en tomatenpuree, bleekselderij etc. De biologische rijst komt uit Italië en is ingekocht bij De Nieuwe Band. De verse biologische veldsla is van De Horsterhof uit Duiven.
2 st | Boeuf Bourguignon (pot 450 ml) | |
300 st | Rijst | |
300 g | Veldsla |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
- Verwarm de Boeuf Bourguignon in een steelpannetje.
- Was de veldsla en verwijder eventueel de worteltjes. Je kunt hem aanmaken met een vinaigrette maar ... de sla heeft zoveel smaak dat het niet eens nodig is.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht