Moederdag ontbijt

 
Niveau: Eenvoudig • Bereidingstijd: 40 minuten • Categorie: Graan

Met een klein beetje aandacht heb je hiermee een verrassend lekker moederdag ontbijt. Of voor je oma, tante, lieve vriendin, vader of wie je maar wilt natuurlijk!

 

Aardbeien en eieren via bio boerderij de Horsterhof uit Duiven. Yoghurt van Buffelboerderij Arns uit Zevenaar en scones mix van Molen de Hoop uit Zevenaar. Jam van Noordland uit Arnhem en ook de spelt granola komt uit Arnhem, die wordt gemaakt bij bakkerij Tom van Otterloo. De appelsap komt tot slot van Landgoed Huis Zevenaar.

Ingredienten
  1 st Sconesmix
  100 g Granola
  1 st Jam
  1 st Appelsap 1 liter
  2 st Aardbeien 250g
  1 st Buffelyoghurt
  4 st Eieren
  1 st Slagroom 125ml
  g Suiker
  Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.   Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze

 

  • Bereid de scones volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Klop de slagroom met een schep suiker stijf.
  • Kook de eitjes 8 min in kokend water voor een hard gekookt eitje, 5 min voor een zacht gekookt eitje.
  • Doe de buffel yoghurt in een glas of kom met de granola.
  • Maak de aarbeien schoon.
  • Seveer alles met de appelsap en de jam.