Moederdag ontbijt
Met een klein beetje aandacht heb je hiermee een verrassend lekker moederdag ontbijt. Of voor je oma, tante, lieve vriendin, vader of wie je maar wilt natuurlijk!
Aardbeien en eieren via bio boerderij de Horsterhof uit Duiven. Yoghurt van Buffelboerderij Arns uit Zevenaar en scones mix van Molen de Hoop uit Zevenaar. Jam van Noordland uit Arnhem en ook de spelt granola komt uit Arnhem, die wordt gemaakt bij bakkerij Tom van Otterloo. De appelsap komt tot slot van Landgoed Huis Zevenaar.
1 st | Sconesmix | |
100 g | Granola | |
1 st | Jam | |
1 st | Appelsap 1 liter | |
2 st | Aardbeien 250g | |
1 st | Buffelyoghurt | |
4 st | Eieren | |
1 st | Slagroom 125ml | |
g | Suiker |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Bereid de scones volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Klop de slagroom met een schep suiker stijf.
- Kook de eitjes 8 min in kokend water voor een hard gekookt eitje, 5 min voor een zacht gekookt eitje.
- Doe de buffel yoghurt in een glas of kom met de granola.
- Maak de aarbeien schoon.
- Seveer alles met de appelsap en de jam.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vis
Zalmburgers met frisse salade Zelfgemaakte visburgers! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Pasta radijsjes pesto Met pesto van radijsgroen! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vaderdag ontbijt Een ludiek ontbijt met pit! Bekijk gerecht -
Vlees
Traybake met venkel en bbq worst Voorjaarsgerecht ui de oven Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bonen burrito met tomaat en gemarineerde rode ui Vegan Mexicaanse wraps Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bloemkoolsteak met zoete puree Vegan steak! Bekijk gerecht -
Vlees
Spitskool op zijn Italiaans met pasta Spitskool door de pasta! Bekijk gerecht -
Vis
Salade van witte asperges met zalm en aardappelen Lentesalade! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gevulde paprika's met olijf, couscous en gedroogde tomaten Top-ingredienten! Bekijk gerecht