Boeuf Bourguignon, aardappelen en kant & klare rode-kool-salade

 
Niveau: Eenvoudig • Bereidingstijd: 30 minuten • Categorie: Vlees

Normaal gesproken moet je voor dit heerlijke gerecht een middag uittrekken om te maken. Laura, de vrouw van Pepijn Putman heeft echter al wat voorwerk gedaan: opwarmen en klaar. Wat rest is het koken van de aardappelen. De collega's van PUURland hebben de rode kool salade namelijk al gemaakt! 

 
Ingredienten
  600 g Rode-kool-salade (kant & klaar)
  2 st Boeuf Bourguignon (pot 450 ml)
  1000 g Aardappelen
  Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.   Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
  • Schil de aardappelen en kook in ongeveer 20/25 minuten gaar. 
  • Doe de inhoud van de pot Boeuf Bourguignon in een (steel)pan en warm langzaam op.
  • Serveer de aardappelen met de "Boeuf" en de rode-kool-salade ernaast op het bord en eet smakelijk!