Boeuf Bourguignon, aardappelen en kant & klare rode-kool-salade
Normaal gesproken moet je voor dit heerlijke gerecht een middag uittrekken om te maken. Laura, de vrouw van Pepijn Putman heeft echter al wat voorwerk gedaan: opwarmen en klaar. Wat rest is het koken van de aardappelen. De collega's van PUURland hebben de rode kool salade namelijk al gemaakt!
600 g | Rode-kool-salade (kant & klaar) | |
2 st | Boeuf Bourguignon (pot 450 ml) | |
1000 g | Aardappelen |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en kook in ongeveer 20/25 minuten gaar.
- Doe de inhoud van de pot Boeuf Bourguignon in een (steel)pan en warm langzaam op.
- Serveer de aardappelen met de "Boeuf" en de rode-kool-salade ernaast op het bord en eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Hét PUURland Kerstmenu 2023 (vega) Kerst dit jaar helemaal lokaal! Bekijk gerecht -
Vlees
Hét PUURland Kerstmenu 2023 Kerst dit jaar helemaal lokaal! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Rode Bieten tartaar met quinoa (voorgerecht) Een heerlijk kerst voorgerecht met als basis zachte rode bietjes Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Luxe Pompoensoep (tussengerecht) Heerlijke verwarmende pompoensoep met een luxe twist! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gepofte knolselderij met eekhoorntjesbrood saus (hoofdgerecht vega) Lekker en creatief vegetarisch! Bekijk gerecht -
Vlees
Gepofte knolselderij met stoofvlees van De Houberg (hoofdgerecht vlees) Lekker en creatief! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Appelcrumble met hangop (dessert) Echt Hollands toetje! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bijgerechten kerst Smaakvolle bijgerechten voor het kerstdiner! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Geroosterde Groenten Traybake met Feta en Kruiden Laat de oven het werk doen Bekijk gerecht