Boeuf Bourguignon, aardappelen en kant & klare rode-kool-salade
Normaal gesproken moet je voor dit heerlijke gerecht een middag uittrekken om te maken. Laura, de vrouw van Pepijn Putman heeft echter al wat voorwerk gedaan: opwarmen en klaar. Wat rest is het koken van de aardappelen. De collega's van PUURland hebben de rode kool salade namelijk al gemaakt!
600 g | Rode-kool-salade (kant & klaar) | |
2 st | Boeuf Bourguignon (pot 450 ml) | |
1000 g | Aardappelen |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en kook in ongeveer 20/25 minuten gaar.
- Doe de inhoud van de pot Boeuf Bourguignon in een (steel)pan en warm langzaam op.
- Serveer de aardappelen met de "Boeuf" en de rode-kool-salade ernaast op het bord en eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Pasta radijsjes pesto Met pesto van radijsgroen! Bekijk gerecht -
Vlees
Traybake met venkel en bbq worst Voorjaarsgerecht ui de oven Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bonen burrito met tomaat en gemarineerde rode ui Vegan Mexicaanse wraps Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bloemkoolsteak met zoete puree Vegan steak! Bekijk gerecht -
Vlees
Spitskool op zijn Italiaans met pasta Spitskool door de pasta! Bekijk gerecht -
Vis
Salade van witte asperges met zalm en aardappelen Lentesalade! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gevulde paprika's met olijf, couscous en gedroogde tomaten Top-ingredienten! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vega-stamp met raapstelen, walnoten, gedroogde tomaten en oesterzwammen Vega-twist! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht