Boeuf Bourguignon, aardappelen en kant & klare rode-kool-salade
Normaal gesproken moet je voor dit heerlijke gerecht een middag uittrekken om te maken. Laura, de vrouw van Pepijn Putman heeft echter al wat voorwerk gedaan: opwarmen en klaar. Wat rest is het koken van de aardappelen. De collega's van PUURland hebben de rode kool salade namelijk al gemaakt!
600 g | Rode-kool-salade (kant & klaar) | |
2 st | Boeuf Bourguignon (pot 450 ml) | |
1000 g | Aardappelen |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en kook in ongeveer 20/25 minuten gaar.
- Doe de inhoud van de pot Boeuf Bourguignon in een (steel)pan en warm langzaam op.
- Serveer de aardappelen met de "Boeuf" en de rode-kool-salade ernaast op het bord en eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VeganRoerbak van Chinese kool met verse bosknoflook Verse bosknoflook Bekijk gerecht
-
VegetarischFrittata op een bedje van sla Voedzaam en fris Bekijk gerecht
-
VegetarischBloemkool beignets Naar een recept van Ottolenghi Bekijk gerecht
-
VeganStamppot van zoete bataat met quinoa en broccoli Low carb! Bekijk gerecht
-
VegetarischSpaghetti met pesto tomatensaus en buffel feta Pasta met groente van het seizoen Bekijk gerecht
-
VegetarischRomige oesterzwam pasta Verse vegetarische pasta Bekijk gerecht
-
VleesHoisin noedels met kipgehakt Makkelijk en licht Bekijk gerecht
-
VegetarischGeroosterde rode koolsalade met geitenkaas en gekarameliseerde walnoten Lauwwarme salade Bekijk gerecht
-
VegetarischKnolselderij stamppot met gedroogde tomaten en appel Hartig en zoet comfort food! Bekijk gerecht