Broccolipasta met gebakken zalmforel
Als je goede ingrediënten hebt, maak je van pasta in 'no time' een godenmaal. Bij deze! Kraakverse broccoli, goede pasta en een fantastiche vis,maken deze pasta bij iedereen geliefd!
Broccoli en sjalotten via de Horsterhof. Zalmforel van 't Smallert in Emst en pasta en creme fraiche (biologisch) ingekocht.
1 st | Spaghetti | |
2 st | Broccoli | |
2 st | Sjalotten | |
1 st | Creme Fraiche 125ml | |
400 g | Zalmforel FIlet | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Breng gezouten water aan de kook in een grote pan.
- Snijd de broccoli in roosjes en snipper de sjalot fijn.
- Kook de broccoliroosjes beetgaar in het kokende water. Schep de roosjes er met een schuimspaan uit en kook vervolgens de pasta in hetzelfde water beetgaar.
- Fruit de sjalot aan in een klein scheutje olijfolie. Doe de broccoliroosjes erbij en overgiet met de room. Kruid met peper en zout en laat enkele minuutjes pruttelen op een laag vuurtje.
- Verhit een scheutje olijfolie in een anti-kleefpan en bak hierin de zalmfilets aan beide zijden mooi aan. De zalm mag nog een beetje roze zijn vanbinnen.
- Giet de pasta af en voeg deze bij de broccoli en de room. Meng goed door elkaar.
- Schep de pasta in diepe borden en serveer met een stukje zalmforel bovenop.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht