Gerookte forelfilet met pasta, spinazie & pesto
Ambachtelijk gerookte forelfilets van 't Smallert gecombineerd in een pasta met kraakverse spinazie.
! Alle recepten zijn gebaseerd op 4 personen. De hoeveelheden in je tas zijn aangepast aan het aantal personen waarvoor je besteld hebt. Houd hier ook voor het koken rekening mee.
Forelfilets van 't Smallert, spinazie via de Horsterhof ingekocht en de pesto met liefde gemaakt door Mariken van 't Zonnehuis. Hoe regionaal wil je het hebben?!
g | Pesto | |
400 g | Pasta | |
800 g | Spinazie | |
400 st | Forelfilet gerookt | |
20 st | Zwarte olijven | |
Zout, peper | ||
Boter |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Spinazie grof snijden en goed wassen. Uitje snipperen.
- In pan heet water met zout aan de kook brengen.
- Intussen uitje fruiten in de olijfolie in een wokpan. Spinazie toevoegen en al omscheppend laten slinken en vocht laten verdampen.
- In de pan met kokend water de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
- Filets in stukken snijden/scheuren.
- Pesto door warme spinazie mengen (eventueel spinazievocht eerst afgieten), op smaak brengen met zout & een beetje peper.
- Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen.
- Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen.
- Garneren met zwarte olijven.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Zoete pasta met drie soorten ui Kids favourite! Bekijk gerecht -
Vis
Risotto met rucola en kabeljauw Fishtastic! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Kruidig gestoofde snijbiet met ei en stokbrood Gestoofde snijbiet met ei en brood Bekijk gerecht -
Vlees
Raapstelenstamppot met katenspek en bosui Omdat het nu nog kan! Bekijk gerecht -
Vlees
Gemarineerde biefstukreepjes met gebakken rijst en paksoi 'De Oosterse keuken' - uit de regio - bij u thuis Bekijk gerecht -
Vis
Andijviestamp met gerookte forel en winterpeen Verleidelijke vis Bekijk gerecht -
Vlees
Romige pasta met snijbiet & spekjes Kleurrijk en kraakvers! Bekijk gerecht -
Vlees
Rijst met kippenragout van Putman en verse kropsla Zo op tafel! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Risotto met koolrabi en kastanjechampignons Fris en knapperig Bekijk gerecht