Gerookte forelfilet met pasta, spinazie & pesto
Ambachtelijk gerookte forelfilets van 't Smallert gecombineerd in een pasta met kraakverse spinazie.
! Alle recepten zijn gebaseerd op 4 personen. De hoeveelheden in je tas zijn aangepast aan het aantal personen waarvoor je besteld hebt. Houd hier ook voor het koken rekening mee.
Forelfilets van 't Smallert, spinazie via de Horsterhof ingekocht en de pesto met liefde gemaakt door Mariken van 't Zonnehuis. Hoe regionaal wil je het hebben?!
g | Pesto | |
400 g | Pasta | |
800 g | Spinazie | |
400 st | Forelfilet gerookt | |
20 st | Zwarte olijven | |
Zout, peper | ||
Boter |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Spinazie grof snijden en goed wassen. Uitje snipperen.
- In pan heet water met zout aan de kook brengen.
- Intussen uitje fruiten in de olijfolie in een wokpan. Spinazie toevoegen en al omscheppend laten slinken en vocht laten verdampen.
- In de pan met kokend water de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
- Filets in stukken snijden/scheuren.
- Pesto door warme spinazie mengen (eventueel spinazievocht eerst afgieten), op smaak brengen met zout & een beetje peper.
- Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen.
- Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen.
- Garneren met zwarte olijven.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vlees
Makkelijke Indische rijstschotel Gewoon lokaal! Bekijk gerecht -
Vlees
Pasta met Toscaanse palmkool en opgebakken spekjes Zwarte kool, beregezond! Bekijk gerecht -
Vis
Aziatische roerbak van gamba's en paksoi Noodles! Bekijk gerecht -
Vlees
Klassieke zuurkoolstamp met prijswinnende worst Met worst van de Nederlands kampioenen! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Stamppotje van rode biet en veldsla Fijn vega stamppotje! Bekijk gerecht -
Vlees
Snelle spinazie-lasagne met gehakt Lekker & eenvoudig! Bekijk gerecht -
Vlees
Pilav met kip, kerrie & spitskool Kip en zoet; altijd goed! Bekijk gerecht -
Vis
Kabeljauwfilet met prei-aardappelpuree Horsterhof meets Visbroertjes Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Paddenstoelenrisotto "PUURland favoriet" Bekijk gerecht