Gerookte forelfilet met pasta, spinazie & pesto
Ambachtelijk gerookte forelfilets van 't Smallert gecombineerd in een pasta met kraakverse spinazie.
! Alle recepten zijn gebaseerd op 4 personen. De hoeveelheden in je tas zijn aangepast aan het aantal personen waarvoor je besteld hebt. Houd hier ook voor het koken rekening mee.
Forelfilets van 't Smallert, spinazie via de Horsterhof ingekocht en de pesto met liefde gemaakt door Mariken van 't Zonnehuis. Hoe regionaal wil je het hebben?!
g | Pesto | |
400 st | Pasta | |
800 g | Spinazie | |
400 st | Forelfilet gerookt | |
20 st | Zwarte olijven | |
Zout, peper | ||
Boter |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Spinazie grof snijden en goed wassen. Uitje snipperen.
- In pan heet water met zout aan de kook brengen.
- Intussen uitje fruiten in de olijfolie in een wokpan. Spinazie toevoegen en al omscheppend laten slinken en vocht laten verdampen.
- In de pan met kokend water de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
- Filets in stukken snijden/scheuren.
- Pesto door warme spinazie mengen (eventueel spinazievocht eerst afgieten), op smaak brengen met zout & een beetje peper.
- Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen.
- Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen.
- Garneren met zwarte olijven.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Romige vega pasta met buffel feta en een gekookt eitje Prachtige pasta met toffe tomatensaus Bekijk gerecht -
Vis
Schorseneren met gerookte zalmforel en bieslooksaus Winter asperges of keukenmeidenverdriet?! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Pasta met zelfgemaakte pesto en Witte van Köning Met zelfgemaakte pesto en een bijzondere kaas Bekijk gerecht -
Vlees
Broodje hotdog met zuurkool en groentefrites Een klassieker, maar wel lokaal Bekijk gerecht -
Vis
Couscous met zalmforel en veldsla Lekker en snel voor doordeweeks Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Boekweit risotto met krokante aardpeer en hazelnoten Risotto van boekweit met heerlijke aardperen van het seizoen! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Rijst met paprika, bonen en feta Heerlijke rijst ovenschotel van Jamie Oliver! Bekijk gerecht -
Vlees
Broodje hamburger met tzatziki, feta en zoete aardappelfrites Broodje hamburger met een Griekse twist Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Quinoa salade met appel en knolselderij Pittige salade naar het recept van Ottolenghi Bekijk gerecht