Gerookte forelfilet met pasta, spinazie & pesto
Ambachtelijk gerookte forelfilets van 't Smallert gecombineerd in een pasta met kraakverse spinazie.
! Alle recepten zijn gebaseerd op 4 personen. De hoeveelheden in je tas zijn aangepast aan het aantal personen waarvoor je besteld hebt. Houd hier ook voor het koken rekening mee.
Forelfilets van 't Smallert, spinazie via de Horsterhof ingekocht en de pesto met liefde gemaakt door Mariken van 't Zonnehuis. Hoe regionaal wil je het hebben?!
g | Pesto | |
400 st | Pasta | |
800 g | Spinazie | |
400 st | Forelfilet gerookt | |
20 st | Zwarte olijven | |
Zout, peper | ||
Boter |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Spinazie grof snijden en goed wassen. Uitje snipperen.
- In pan heet water met zout aan de kook brengen.
- Intussen uitje fruiten in de olijfolie in een wokpan. Spinazie toevoegen en al omscheppend laten slinken en vocht laten verdampen.
- In de pan met kokend water de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
- Filets in stukken snijden/scheuren.
- Pesto door warme spinazie mengen (eventueel spinazievocht eerst afgieten), op smaak brengen met zout & een beetje peper.
- Pasta afgieten en spinaziesaus erdoor scheppen.
- Pasta over vier diepe borden verdelen en stukjes vis erop leggen.
- Garneren met zwarte olijven.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht