Frisse couscous salade met feta

 
Niveau: Eenvoudig • Bereidingstijd: 25 minuten • Categorie: Graan

Met het brood is deze couscous salade een volwaardige maaltijd. Maar als je barbecue plannen hebt, maak je deze salade eenvoudig vooraf en eet je hem koud.

 

Groenten via bio boerderij de Horsterhof uit Duiven, de fetablokjes komen van buffelboerderij Arns uit Zevenaar.

Ingredienten
  4 st Pavé broodje
  1 st Sinaasappel
  1 st Couscous
  2 st Rode puntpaprika
  1 st Komkommer
  1 st Fetablokjes in kruidenolie
  4 takjes Munt
  80 g Walnoten
  Honing
  Olijfolie
  Zout, peper
  Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.   Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze

Maak de couscous zoals op de verpakking.

Snijd ondertussen de komkommer, paprika en munt in stukjes.

Snijd de schil van de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in blokjes.

Klop de honing los met de olijfolie en voeg een snufje peper en zout toe en roer door de couscous.

Schep ook de groenten, munt, sinaasappelbokjes en walnoten door de couscous. Doe als laatste de feta er bij en serveer lauwwarm of koud met het brood.