Frisse couscous salade met feta
Met het brood is deze couscous salade een volwaardige maaltijd. Maar als je barbecue plannen hebt, maak je deze salade eenvoudig vooraf en eet je hem koud.
Groenten via bio boerderij de Horsterhof uit Duiven, de fetablokjes komen van buffelboerderij Arns uit Zevenaar.
4 st | Pavé broodje | |
1 st | Sinaasappel | |
1 st | Couscous | |
2 st | Rode puntpaprika | |
1 st | Komkommer | |
1 st | Fetablokjes in kruidenolie | |
4 takjes | Munt | |
80 g | Walnoten | |
Honing | ||
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
Maak de couscous zoals op de verpakking.
Snijd ondertussen de komkommer, paprika en munt in stukjes.
Snijd de schil van de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Klop de honing los met de olijfolie en voeg een snufje peper en zout toe en roer door de couscous.
Schep ook de groenten, munt, sinaasappelbokjes en walnoten door de couscous. Doe als laatste de feta er bij en serveer lauwwarm of koud met het brood.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vlees
Venezolaanse Arepas met kip Venezolaanse Arepas met kip Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Puree van knolselderij met paddenstoelen Met verschillende soorten paddenstoelen Bekijk gerecht -
Vlees
Spaghetti met radicchio, blauwe kaas en spekjes Herfstige smaakvolle pasta Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vegan nasi In veel huishoudens favoriet! Bekijk gerecht -
Vis
Gerookte zalmforel met broccolipuree en zoete aardappel frites Broccoli anders Bekijk gerecht -
Vis
Hutspot met gerookte forelfilet Een Hollandse klassieker met een verrassende twist Bekijk gerecht -
Vlees
Kip met abrikozen en rijst Marrokaanse kipstoof Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Frisse andijvie aardappel salade Ook lekker met gerookte forel! Bekijk gerecht -
Vlees
Runderkebab met couscous en yoghurtdip Zelf kebab maken is heel eenvoudig Bekijk gerecht