Frisse couscous salade met feta
Met het brood is deze couscous salade een volwaardige maaltijd. Maar als je barbecue plannen hebt, maak je deze salade eenvoudig vooraf en eet je hem koud.
Groenten via bio boerderij de Horsterhof uit Duiven, de fetablokjes komen van buffelboerderij Arns uit Zevenaar.
4 st | Pavé broodje | |
1 st | Sinaasappel | |
1 st | Couscous | |
2 st | Rode puntpaprika | |
1 st | Komkommer | |
1 st | Fetablokjes in kruidenolie | |
4 takjes | Munt | |
80 g | Walnoten | |
Honing | ||
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
Maak de couscous zoals op de verpakking.
Snijd ondertussen de komkommer, paprika en munt in stukjes.
Snijd de schil van de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Klop de honing los met de olijfolie en voeg een snufje peper en zout toe en roer door de couscous.
Schep ook de groenten, munt, sinaasappelbokjes en walnoten door de couscous. Doe als laatste de feta er bij en serveer lauwwarm of koud met het brood.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht