Hoisin noedels met kipgehakt
Dit gerecht heb je super snel op tafel, heerlijk en voedzaam voor een doordeweekse avond.
Kipgehakt van KemperKip. Ui, kool en wortelen van de Horsterhof en de noodles kopen we (bio) in.
2 st | Noodles | |
2 st | Kipgehakt | |
2 st | Ui | |
300 g | Witte kool | |
1 st | Hoisin saus | |
80 g | Wortelen | |
4 st | Bosuitjes | |
Olijfolie | ||
st | Peper en zout |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Snipper de uien. Snijd de wortel in flinterdunne reepjes (peen julienne).en snijd de witte kool in reepjes.
- Kook de noedels in 4 min. gaar.
- Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en het kipgehakt 5 min. op middelhoog vuur.
- Voeg de witte kool en hoisin woksaus toe en roerbak 3 min. mee. Snijd ondertussen de bosuitjes in dunne ringetjes.
- Meng de noedels met de groente in de pan en schep de gesneden wortel erdoor. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de bosui.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht