Italiaans stoofpotje uit Putman's keuken met witte kool
In de keuken van Putman bereidt Laura, de vrouw van Pepijn Putman niet alleen heerlijke soepen maar ook diverse handige en lekkeer stoofpotjes zoals deze Italiaanse Stoofpot met rundvlees uit eigen slagerij. Uiteraard zonder enige kunstmatige toevoegingen. Samen met witte kool en rijst is dit een heerlijk gerecht en supermakkelijk klaar te maken.
Italiaans stoofpotje van Putman in de Steenstraat in Arnhem en witte kool van de biologisch-dynamische boerderij De Horsterhof in Duiven. Lekkere Basmatirijst uit Italie via de Odin.
300 st | Rijst | |
2 st | Italiaans Stoofpotje | |
1 st | Ui | |
st | Takje(s) Tijm | |
1 st | Witte kool | |
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Snij de kool in reepjes.
- Snipper de ui.
- Rits de blaadjes van de takjes tijm.
- Fruit de ui met de tijm en eventueel gemberpoeder of een beetje sambal glazig in de hete boter. Voeg dan de kool toe, schep alles om en voeg na enkele minuten een klein scheutje water toe. Leg het deksel op de pan en laat de groente nog 15 minuten zachtjes smoren. Breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm ondertussen de Italiaans Stoofpotje van Putman in een pannetje.
- Seveer de rijst met Italiaanse stoof en de kool/ui-salade ernaast.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht