Kippenragout van Putman met rijst en sla

 
Niveau: Eenvoudig • Bereidingstijd: 20 minuten • Categorie: Rijst

Maak het jezelf eens lekker makkelijk met deze overheerlijke kippenragout van vrije-uitloopkippen en louter natuurlijke ingrediënten gemaakt door Laura, de vrouw van Pepijn Putman. Ik combineer het met rijst en heerlijke botersla van De Horsterhof en zelfs de dresing maken we voor jou!

 

Kippenragout van Putman, rijst via de biologische groothandel en het uitje van De Horsterhof evenals de veldsla. De dressing maken we zelf op Kweekland.

 

Ingredienten
  2 Kippenragout
  1 st Botersla
  1 Dressing
  g Rijst
  Olijfolie
  Zout, peper
  Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.   Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
  • Verwarm de kippenragout in een (steel)pannetje.
  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking (let op: 20 minuten!).
  • Was de sla grondig en s. Maak hem zo droog mogelijk en scheur de bladeren wat kleiner. Doe in een slakom. Dressing erover en klaar!
  • Serveer de rijst met de kippenragout en de sla ernaast.

Eet smakelijk!