Kippenragout van Putman met rijst en sla
Maak het jezelf eens lekker makkelijk met deze overheerlijke kippenragout van vrije-uitloopkippen en louter natuurlijke ingrediënten gemaakt door Laura, de vrouw van Pepijn Putman. Ik combineer het met rijst en heerlijke botersla van De Horsterhof en zelfs de dresing maken we voor jou!
Kippenragout van Putman, rijst via de biologische groothandel en het uitje van De Horsterhof evenals de veldsla. De dressing maken we zelf op Kweekland.
2 | Kippenragout | |
1 st | Botersla | |
1 | Dressing | |
g | Rijst | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Verwarm de kippenragout in een (steel)pannetje.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking (let op: 20 minuten!).
- Was de sla grondig en s. Maak hem zo droog mogelijk en scheur de bladeren wat kleiner. Doe in een slakom. Dressing erover en klaar!
- Serveer de rijst met de kippenragout en de sla ernaast.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vis
Pasta met vers gerookte forel en romige prei-saus Lekker regionaal & lekker makkelijk Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gekleurde bietjes met rijst, feta en pecanoten Superfood Bekijk gerecht -
Vlees
Hollandse bietenstamp met heerlijke rookworst Nu het nog kan! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Quiche met pompoen en palmkool Zonder deegbodem! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Penne met romige paddestoelensaus Mega Vega! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Italiaanse maaltijdsoep - ribolitta Hartverwarmende wintersoep! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vega-curry met knapperige bloemkool Puurlandtopper: kids vega 'favo'! Bekijk gerecht -
Vlees
Grove stamppot van bataat met reepjes kool, pastinaak en rookworst Ook zo vegetarisch te maken Bekijk gerecht -
Vis
Conchiglie met ansjovis, broccoli en hazelnoten Schelpjespasta! Bekijk gerecht