Kippenragout van Putman met rijst en sla
Maak het jezelf eens lekker makkelijk met deze overheerlijke kippenragout van vrije-uitloopkippen en louter natuurlijke ingrediënten gemaakt door Laura, de vrouw van Pepijn Putman. Ik combineer het met rijst en heerlijke botersla van De Horsterhof en zelfs de dresing maken we voor jou!
Kippenragout van Putman, rijst via de biologische groothandel en het uitje van De Horsterhof evenals de veldsla. De dressing maken we zelf op Kweekland.
2 | Kippenragout | |
1 st | Botersla | |
1 | Dressing | |
st | Rijst | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Verwarm de kippenragout in een (steel)pannetje.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking (let op: 20 minuten!).
- Was de sla grondig en s. Maak hem zo droog mogelijk en scheur de bladeren wat kleiner. Doe in een slakom. Dressing erover en klaar!
- Serveer de rijst met de kippenragout en de sla ernaast.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vis
Zalmburgers met frisse salade Zelfgemaakte visburgers! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Pasta radijsjes pesto Met pesto van radijsgroen! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vaderdag ontbijt Een ludiek ontbijt met pit! Bekijk gerecht -
Vlees
Traybake met venkel en bbq worst Voorjaarsgerecht ui de oven Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bonen burrito met tomaat en gemarineerde rode ui Vegan Mexicaanse wraps Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bloemkoolsteak met zoete puree Vegan steak! Bekijk gerecht -
Vlees
Spitskool op zijn Italiaans met pasta Spitskool door de pasta! Bekijk gerecht -
Vis
Salade van witte asperges met zalm en aardappelen Lentesalade! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gevulde paprika's met olijf, couscous en gedroogde tomaten Top-ingredienten! Bekijk gerecht