Kippenragout van Putman met rijst en sla
Maak het jezelf eens lekker makkelijk met deze overheerlijke kippenragout van vrije-uitloopkippen en louter natuurlijke ingrediënten gemaakt door Laura, de vrouw van Pepijn Putman. Ik combineer het met rijst en heerlijke botersla van De Horsterhof en zelfs de dresing maken we voor jou!
Kippenragout van Putman, rijst via de biologische groothandel en het uitje van De Horsterhof evenals de veldsla. De dressing maken we zelf op Kweekland.
2 | Kippenragout | |
1 st | Botersla | |
1 | Dressing | |
st | Rijst | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Verwarm de kippenragout in een (steel)pannetje.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking (let op: 20 minuten!).
- Was de sla grondig en s. Maak hem zo droog mogelijk en scheur de bladeren wat kleiner. Doe in een slakom. Dressing erover en klaar!
- Serveer de rijst met de kippenragout en de sla ernaast.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VegetarischAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht
-
VleesButter Chicken met naanbrood en Hollandse groenten Heerlijk Indiaas met een Hollandse twist Bekijk gerecht