Rijst met kippenstoof en verse kropsla
Maak het jezelf eens lekker makkelijk met deze overheerlijke kippenstoof van vrije-uitloopkippen en louter natuurlijke ingrediënten gemaakt door Laura, de vrouw van Pepijn Putman. Salade ernaast en klaar is Kees (of Klara).
Kippenragout van Putman, rijst via de biologische groothandel en de sla en het uitje van De Horsterhof. De dressing maken we zelf met o.a. mooie olijfolie en balsamicoazijn.
2 | Kippenragout | |
2 st | Krop sla | |
300 st | Rijst | |
1 | Dressing | |
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Verwarm de kipstoofpotje op laag vuur in een (steel)pannetje.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking (let op: 20 minuten!).
- Was de sla grondig. Maak hem zo droog mogelijk en doe in een slakom. Doe de dressing er meteen over of serveer ernaast.
- Serveer de rijst met de kippenstoof en de sla ernaast.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VegetarischAndijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht
-
VeganZoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht
-
VleesSperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht
-
VeganBladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht
-
VleesPaksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht
-
VisAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht