Pastasalade met bietjes, walnoten, lokale mozzarella & veldsla
Eenvoudig te maken en smaakvolle pasta met penne-pasta, buffelmozzarella en bietjes. De mozzarella halen we bij Buffelboerderij Arns in Zevenaar; niet biologisch maar wel super regionaal en het belangrijkste: heerlijk!
Bietjes en de sla via boerderij de Horsterhof. De buffelmozzarella is ingekocht bij Arns in Zevenaar.
100 g | Veldsla | |
1 st | Penne pasta | |
8 st | Bieten | |
2 st | Buffelmozzarella | |
60 g | Walnoten | |
Zout, peper | ||
Olijfolie |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Kook de bietjes in ± 30 - 40 minuten gaar, ontdoe ze van hun vel en snijd ze in blokjes van ± 1,5 cm.
- Was de veldsla goed en droog vervolgens zo goed mogelijk. verwijder de slechte bladeren en eventueel de worteltjes.
- Snijd de mozzarella in plakjes en vervolgens in reepjes.
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing in ruim water met zout, giet hem af en doe hem over in een grote (voorverwarmde) schaal. Giet er een paar eetlepes olijfolie over.
- Vermeng de pasta met de bieten, walnoten en mozzarella.
- Serveer de veldsla er naast, dressing is niet nodig.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VegetarischAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht
-
VleesButter Chicken met naanbrood en Hollandse groenten Heerlijk Indiaas met een Hollandse twist Bekijk gerecht