Pasteitjes met aardappeltjes en botersla
Soms moet het makkelijk: onze kok heeft een mooie partij lamsgehakt op de kop getikt en maakt daarmee heerlijke voorjaarspartijtjes. Het meel is ook uit de regio (De Hoop, Zevenaar) en de oesterzwammen zijn van Middelwaard uit Loo.
Pasteitjes van eigen kok met lam uit Wehl en groenten van de Horsterhof en paddestoelen van Middelwaard uit Loo. Aardappelen van 't Gelders eiland. Vinaigrette is home-made met zoveel mogelijk regionale en biologische ingrediënten.
1200 g | Aardappelen | |
8 st | Pasteitje met lam | |
1 st | Botersla | |
1 | Vinaigrette | |
4 | Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en zet de pasteitjes er in zodra de oven op temperatuur is. Breng in ± 10 minuten op temperatuur.
- Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar met een beetje zout.
- Snijd/scheur de sla in eetbare stukken, was hem grondig en slinger/sla droog. Maak aan met de bijgeleverde vinaigrette.
- Serveer het pasteitje samen met de aardappelen en de sla.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht
-
VleesButter Chicken met naanbrood en Hollandse groenten Heerlijk Indiaas met een Hollandse twist Bekijk gerecht
-
VisBroccolipasta met gebakken zalmforel Lekker regionaal & lekker makkelijk Bekijk gerecht
-
VeganRoerbak van Chinese kool met verse bosknoflook Verse bosknoflook Bekijk gerecht