Pasta met gerookte zalmforel, spinazie en asperges
Pasta & zalm doen het altijd al goed bij de hele familie hier. Spinazie voor de gezondheid (en de smaak! Volle grond!) en asperges omdat dat gewoon heeeel lekker is en het seizoen maar kort. Nog eens makkelijk te maken ook! Topgerecht!
De asperges van Smits uit Heurne, geschild en voor dit gerecht in brokken. De gerookte zalmforel komt van 't Smallert in Emst. Daarnaast tref je verse biologische spinazie via de Horsterhof in Duiven aan en de ricotta komt rechtsstreeks van Buffelboerderij Arns.
800 g | Asperge brokken geschild | |
1 st | Pasta | |
400 g | Spinazie | |
400 g | Zalmforel, warmgerookt met Veluwse kruiden | |
1 st | Ricotta 200gr | |
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Snijd de zalm in stukjes.
- Was de spinazie grondig en snijd grof.
- Breng de asperges aan de kook in water met zout en laat 4 minuten doorkoken. Spoel af onder koud stromend water.
- Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Voeg de spinazie, de asperges, de pasta en de ricotta samen in een pan en verwarm al omscheppend. De spinazie hoeft niet helemaal geslonken te zijn. Bestrooi met de zalmblokjes en met (versgemalen) zwarte peper.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht
-
VleesButter Chicken met naanbrood en Hollandse groenten Heerlijk Indiaas met een Hollandse twist Bekijk gerecht
-
VisBroccolipasta met gebakken zalmforel Lekker regionaal & lekker makkelijk Bekijk gerecht
-
VeganRoerbak van Chinese kool met verse bosknoflook Verse bosknoflook Bekijk gerecht