Pasta pesto met spekjes, lente-ui en spinazie
Mariken heeft 450 m2 moestuin op de Braamberg. Ze verbouwt daar de lekkerste groenten en fruit, voor eigen gebruik en voor gebruik in haar heerlijke jam, chutney en pesto dus. Ik gebruik haar rucolapesto in deze heerlijke eenvoudige pasta met frisse spinazie en lente-uitjes van de Horsterhof.
Rucolapesto van Marieken van 't Zonnehuis uit haar eigen moestuin in Arnhem. Lente-ui en spinazie zijn biologisch van De Horsterhof in Duiven. Spekjes van blije varkens uit Wehl door Putman.
st | Kaas, geraspt, 100g | |
g | Pesto | |
300 st | Spaghetti | |
2 st | Lente-uitje | |
600 g | Spinazie | |
300 g | Spekjes, gerookt | |
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de lente-ui in ringetjes, gooi het het donkere blad weg. Was de spinazie goed.
- Bak ondertussen de spekjes in een koekenpan zonder olie of boter in 5 min. uit.
- Voeg de lente-ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de pesto toe en breng op smaak met peper.
- Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Schep het mengsel door de spaghetti.
- Garneren met de kaas en smullen maar!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Pasta radijsjes pesto Met pesto van radijsgroen! Bekijk gerecht -
Vlees
Traybake met venkel en bbq worst Voorjaarsgerecht ui de oven Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bonen burrito met tomaat en gemarineerde rode ui Vegan Mexicaanse wraps Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bloemkoolsteak met zoete puree Vegan steak! Bekijk gerecht -
Vlees
Spitskool op zijn Italiaans met pasta Spitskool door de pasta! Bekijk gerecht -
Vis
Salade van witte asperges met zalm en aardappelen Lentesalade! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gevulde paprika's met olijf, couscous en gedroogde tomaten Top-ingredienten! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vega-stamp met raapstelen, walnoten, gedroogde tomaten en oesterzwammen Vega-twist! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht