Pasteitje met een rijk gevulde salade - PUURlandtopper
Vaste klanten weten inmiddels waarom: dit is echt een 'PUURlandtopper' . Deze vegetarische pasteitjes van kok Casper Koning met paddestoelen en verse groenten is samen met een salade met nog meer verse groenten een compleet en makkelijk gerecht.
! Alle recepten zijn gebaseerd op 4 personen. De hoeveelheden in je tas zijn aangepast aan het aantal personen waarvoor je besteld hebt. Houd hier bij het lezen van het recept en het koken rekening mee.
De vegetarische pasteitjes worden gemaakt met groenten van De Horsterhof en oesterzwammen van Middelwaard uit Loo. Ook het meerendeel van de ingredienten voor de salade komt van De Horsterhof. De sla oogsten we waarschijnlijk nog op Kweekland.
4 st | Vegetarisch pasteitje | |
2 st | Paprika | |
2 st | Komkommer | |
2 st | Ui, in ringen | |
st | Krop sla | |
8 st | Tomaten | |
200 g | Walnoten | |
Zout, peper | ||
Olijfolie |
Verwarm de oven voor op 180 graden en zet de pasteitjes er in zodra de oven op temperatuur is. Breng in ± 10 minuten op temperatuur.
Snij de komkommer, de paprika, de tomaten en de ui in stukjes. Snijdt of scheur de sla in stukken en was hem. Hussel alles in een kom door elkaar.
Meng een beetje olijfolie met peper en zout en schenk dit over de salade.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan in ± 4 minuten. Blijf omroeren. Strooi de walnoten over de salade.
Serveer de salade met het pasteitje.
-
VegetarischAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VegetarischCouscous met snijbiet, walnoten en geitenkaas Voorjaars couscous Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht