Penne-pasta met prei en paddestoelen
Alhoewel paddestoelen het hele jaar door te krijgen zijn is dit toch wel hét seizoen. Samen met de prei een volwaardige en lekkere maaltijd met mooie regionale ingrediënten. En binnen 25 minuten zit je aan tafel!
Oesterzwammen en kastanjechampignons van biologische kwekerij Middelwaard uit Loo. Prei en salie via de Horsterhof.
2 st | Prei | |
100 g | Oesterzwam | |
200 g | Kastanjechampignons | |
4 st | Takjes salie | |
st | Pasta | |
1 st | Slagroom 125ml | |
Zout, peper | ||
Olijfolie |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Snij de prei in ringen en was goed.
- Doe 2 eetlepels olijfolie in een pan en zet op een matig vuur.
- Doe de preiringen in de pan en bak ze 5 minuten tot ze zacht zijn. Doe de room en de salie erbij. Kruid met peper en zout.
- Doe 2 eetlepels olijfolie in een andere pan en zet op een matig vuur. Doe de champignons en de oesterzwammen in de pan en bak ze 5 minuten aan.
- Kook intussen de penne pasta beetgaar.
- Doe de paddenstoelen bij de preisaus.
- Giet de pasta af, meng hem met de saus en schep hem in de borden.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VegetarischAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht
-
VleesButter Chicken met naanbrood en Hollandse groenten Heerlijk Indiaas met een Hollandse twist Bekijk gerecht