Pikante forel met frisse komkommersalade
Wij reizen voor jullie graag weer af naar Emst om van die heerlijke gerookte forellen te halen. Deze keer een pittig gerecht met de overheerljke Horster Hotsauce van bio boerderij de Horsterhof!
De forellen uit de kweekvijver van 't Smallert in Emst gevist en gerookt. Knoflook, ui, komkommer van De Horsterhof uit Duiven, zij maken ook zelf de Horster Hotsauce die dit gerecht zo heerlijk pittig maakt.
2 st | Forel, gerookt, heel. | |
1 st | Komkommer | |
1 st | Rijst | |
2 st | Ui | |
1 st | Knoflookteen | |
1 | Horster Hotsauce | |
g | Suiker | |
ml | Azijn | |
Olijfolie | ||
g | Zout |
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd of schaaf de komkommer in plakjes. Verwarm de azijn zachtjes in een steelpannetje (scherpe damp niet inademen!) en los het zout en de suiker erin op. Roer de azijn door de komkommer en laat de smaken minstens 10 min. intrekken.
Verwijder van de forel de kop, graatjes en het vel en verdeel het visvlees in stukjes. Snipper de ui en snijd de knoflook in plakjes. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de forel toe en bak 10 min. mee. Breng het mengsel op smaak met de Horster Hotsauce, peper en zout. Serveer de forel met de rijst en komkommersalade.
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht