Pikante forel met frisse komkommersalade
Wij reizen voor jullie graag weer af naar Emst om van die heerlijke gerookte forellen te halen. Deze keer een pittig gerecht met de overheerljke Horster Hotsauce van bio boerderij de Horsterhof!
De forellen uit de kweekvijver van 't Smallert in Emst gevist en gerookt. Knoflook, ui, komkommer van De Horsterhof uit Duiven, zij maken ook zelf de Horster Hotsauce die dit gerecht zo heerlijk pittig maakt.
2 st | Forel, gerookt, heel. | |
1 st | Komkommer | |
1 st | Rijst | |
2 st | Ui | |
1 st | Knoflookteen | |
1 | Horster Hotsauce | |
g | Suiker | |
ml | Azijn | |
Olijfolie | ||
g | Zout |
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd of schaaf de komkommer in plakjes. Verwarm de azijn zachtjes in een steelpannetje (scherpe damp niet inademen!) en los het zout en de suiker erin op. Roer de azijn door de komkommer en laat de smaken minstens 10 min. intrekken.
Verwijder van de forel de kop, graatjes en het vel en verdeel het visvlees in stukjes. Snipper de ui en snijd de knoflook in plakjes. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de forel toe en bak 10 min. mee. Breng het mengsel op smaak met de Horster Hotsauce, peper en zout. Serveer de forel met de rijst en komkommersalade.
-
Vis
Zalmburgers met frisse salade Zelfgemaakte visburgers! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Pasta radijsjes pesto Met pesto van radijsgroen! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vaderdag ontbijt Een ludiek ontbijt met pit! Bekijk gerecht -
Vlees
Traybake met venkel en bbq worst Voorjaarsgerecht ui de oven Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bonen burrito met tomaat en gemarineerde rode ui Vegan Mexicaanse wraps Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bloemkoolsteak met zoete puree Vegan steak! Bekijk gerecht -
Vlees
Spitskool op zijn Italiaans met pasta Spitskool door de pasta! Bekijk gerecht -
Vis
Salade van witte asperges met zalm en aardappelen Lentesalade! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gevulde paprika's met olijf, couscous en gedroogde tomaten Top-ingredienten! Bekijk gerecht