Luxe Geldersch BBQ-pakket
Heerlijke worstjes, hamburgers en kipspiesjes van Pepijn Putman, verse groenten van De Horsterhof en stokbrood van Tom van Otterloo. Een heerlijke zomerbarbeque om in vakantiesferen te blijven!
Paprika, komkommer en ui van het land van de Horsterhof. Worstjes, hamburgers en kip van Putman uit de Steenstraat en frans desem-stokbrood van de regionale bakker Tom van Otterloo.
2 st | Stokbrood | |
4 st | Hamburger | |
4 st | Merquez worstjes | |
4 st | Kipspiesjes | |
2 st | Paprika | |
20 st | Kerstomaatjes | |
2 st | Ui | |
2 st | Komkommer | |
Olijfolie | ||
Ketjap | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Stook de BBQ tijdig op.
- Haal het vlees 30 minuten voor het bakken uit de koelkast.
- Snijd de ui en paprika in stukjes geschikt voor een BBQ-spiesje en prik samen met de tomaatjes aan spiesjes of leg los op de BBQ.
- Snijd de komkommer in plakjes en maak hier eventueel een salade van.
- Snijd het stokbrood in stukjes en je BBQ kan beginnen!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vlees
Venezolaanse Arepas met kip Venezolaanse Arepas met kip Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Puree van knolselderij met paddenstoelen Met verschillende soorten paddenstoelen Bekijk gerecht -
Vlees
Spaghetti met radicchio, blauwe kaas en spekjes Herfstige smaakvolle pasta Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vegan nasi In veel huishoudens favoriet! Bekijk gerecht -
Vis
Gerookte zalmforel met broccolipuree en zoete aardappel frites Broccoli anders Bekijk gerecht -
Vis
Hutspot met gerookte forelfilet Een Hollandse klassieker met een verrassende twist Bekijk gerecht -
Vlees
Kip met abrikozen en rijst Marrokaanse kipstoof Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Frisse andijvie aardappel salade Ook lekker met gerookte forel! Bekijk gerecht -
Vlees
Runderkebab met couscous en yoghurtdip Zelf kebab maken is heel eenvoudig Bekijk gerecht