Luxe Geldersch BBQ-pakket
Heerlijke worstjes, hamburgers en kipspiesjes van Pepijn Putman, verse groenten van De Horsterhof en stokbrood van Tom van Otterloo. Een heerlijke zomerbarbeque om in vakantiesferen te blijven!
Paprika, komkommer en ui van het land van de Horsterhof. Worstjes, hamburgers en kip van Putman uit de Steenstraat en frans desem-stokbrood van de regionale bakker Tom van Otterloo.
2 st | Stokbrood | |
4 st | Hamburger | |
4 st | Merquez worstjes | |
4 st | Kipspiesjes | |
2 st | Paprika | |
20 st | Kerstomaatjes | |
2 st | Ui | |
2 st | Komkommer | |
Olijfolie | ||
Ketjap | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Stook de BBQ tijdig op.
- Haal het vlees 30 minuten voor het bakken uit de koelkast.
- Snijd de ui en paprika in stukjes geschikt voor een BBQ-spiesje en prik samen met de tomaatjes aan spiesjes of leg los op de BBQ.
- Snijd de komkommer in plakjes en maak hier eventueel een salade van.
- Snijd het stokbrood in stukjes en je BBQ kan beginnen!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VeganRoerbak van Chinese kool met verse bosknoflook Verse bosknoflook Bekijk gerecht
-
VegetarischFrittata op een bedje van sla Voedzaam en fris Bekijk gerecht
-
VegetarischBloemkool beignets Naar een recept van Ottolenghi Bekijk gerecht
-
VeganStamppot van zoete bataat met quinoa en broccoli Low carb! Bekijk gerecht
-
VegetarischSpaghetti met pesto tomatensaus en buffel feta Pasta met groente van het seizoen Bekijk gerecht
-
VegetarischRomige oesterzwam pasta Verse vegetarische pasta Bekijk gerecht
-
VleesHoisin noedels met kipgehakt Makkelijk en licht Bekijk gerecht
-
VegetarischGeroosterde rode koolsalade met geitenkaas en gekarameliseerde walnoten Lauwwarme salade Bekijk gerecht
-
VegetarischKnolselderij stamppot met gedroogde tomaten en appel Hartig en zoet comfort food! Bekijk gerecht