Luxe Geldersch BBQ-pakket
Heerlijke worstjes, hamburgers en kipspiesjes van Pepijn Putman, verse groenten van De Horsterhof en stokbrood van Tom van Otterloo. Een heerlijke zomerbarbeque om in vakantiesferen te blijven!
Paprika, komkommer en ui van het land van de Horsterhof. Worstjes, hamburgers en kip van Putman uit de Steenstraat en frans desem-stokbrood van de regionale bakker Tom van Otterloo.
2 st | Stokbrood | |
4 st | Hamburger | |
4 st | Merquez worstjes | |
4 st | Kipspiesjes | |
2 st | Paprika | |
20 st | Kerstomaatjes | |
2 st | Ui | |
2 st | Komkommer | |
Olijfolie | ||
Ketjap | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Stook de BBQ tijdig op.
- Haal het vlees 30 minuten voor het bakken uit de koelkast.
- Snijd de ui en paprika in stukjes geschikt voor een BBQ-spiesje en prik samen met de tomaatjes aan spiesjes of leg los op de BBQ.
- Snijd de komkommer in plakjes en maak hier eventueel een salade van.
- Snijd het stokbrood in stukjes en je BBQ kan beginnen!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht