Wokgerecht met rijst & verse andijvie
Oosters getinte wokschotel met regionale ingrediënten. Met recht een gerecht uit het Oosten!
Andijvie, ui en knoflook van De Horsterhof, rundergehakt van Putman uit de Steenstraat (van vleeskoeien uit Horst) en rijst uit Italië via De Nieuwe Band.
2 st | Andijvie | |
300 st | Rijst | |
2 st | Knoflookteen | |
400 g | Rundergehakt | |
2 st | Ui | |
Zout, peper | ||
Ketjap |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Maak de andijvie schoon, snijd hem in reepjes, was deze en laat ze uitlekken.
- Maak de uien en knoflookteentjes schoon en snipper deze fijn.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verhit wat olie in de wok en fruit hierin even de uien en knoflook. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Voeg wat zout en peper toe en schep de andijvie erdoor.
- Roerbak vervolgens het andijvimengsel 5-10 minuten.
- Doe er tenslotte wat ketjap dooren breng op smaak met zout en peper.
- Serveer met de rijst ernaast.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Winterse vegetarische salade met zoete aardappel en veldsla Bekijk gerecht -
Vis
Savooiekoolrolletjes met pastinaak-zalmforelpuree Hollands culinair! Bekijk gerecht -
Vegan
Rijke groentenstoof met bonen In een tajine of stoofpan Bekijk gerecht -
Vlees
Zelfgemaakte kippensoep met brood Heerlijke verwarmende medicinale soep! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gebakken Yacon met Quinoa en Geroosterde Groenten Een ondergrondse knol met de smaak van fruit! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Spruitjes uit de wok met kruidige rijst Zo wil iedereen spruitjes eten Bekijk gerecht -
Vlees
SherPing pannenkoeken van Jamie Chinese gevulde pannenkoeken Bekijk gerecht -
Vegan
Noedels met aubergine, prei en noten In een handomdraai op tafel Bekijk gerecht -
Vlees
Venezolaanse Arepas met kip Venezolaanse Arepas met kip Bekijk gerecht