Wokgerecht met rijst & verse andijvie
Oosters getinte wokschotel met regionale ingrediënten. Met recht een gerecht uit het Oosten!
Andijvie, ui en knoflook van De Horsterhof, rundergehakt van Putman uit de Steenstraat (van vleeskoeien uit Horst) en rijst uit Italië via De Nieuwe Band.
2 st | Andijvie | |
300 st | Rijst | |
2 st | Knoflookteen | |
400 g | Rundergehakt | |
2 st | Ui | |
Zout, peper | ||
Ketjap |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Maak de andijvie schoon, snijd hem in reepjes, was deze en laat ze uitlekken.
- Maak de uien en knoflookteentjes schoon en snipper deze fijn.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verhit wat olie in de wok en fruit hierin even de uien en knoflook. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Voeg wat zout en peper toe en schep de andijvie erdoor.
- Roerbak vervolgens het andijvimengsel 5-10 minuten.
- Doe er tenslotte wat ketjap dooren breng op smaak met zout en peper.
- Serveer met de rijst ernaast.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vlees
Biefstukspies met Roast Potatoes en gegrilde asperges Koningsmaal Bekijk gerecht -
Vlees
Andijviestampotje met hamburgers Lekker Hollands! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Flammkuche met raapstelen van de Stadsboerin Lekker Vega! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Raapstelenstamp met gedroogde tomaten en kastanjechampignons Vega-twist! Bekijk gerecht -
Vlees
Hamburger, salade en opgebakken aardappeltjes Ouderwets 'aardappel, groente, vlees' (AGV) Bekijk gerecht -
Vlees
Pasta pesto met lente-ui, verse spinazie, gedroogde tomaatjes en spekjes Bekijk gerecht -
Vis
Gebakken zalmforel-filet met bloemkool en krieltjes Vis op z'n best Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gewokte rijst met paksoi, cashews en verse shii-take Vers uit de kas! Bekijk gerecht -
Vlees
Aardappeltjes met geroosterde wintergroenten en bistro-worstjes Comfort-food Bekijk gerecht