Wokgerecht met rijst & verse andijvie
Oosters getinte wokschotel met regionale ingrediënten. Met recht een gerecht uit het Oosten!
Andijvie, ui en knoflook van De Horsterhof, rundergehakt van Putman uit de Steenstraat (van vleeskoeien uit Horst) en rijst uit Italië via De Nieuwe Band.
2 st | Andijvie | |
300 st | Rijst | |
2 st | Knoflookteen | |
400 g | Rundergehakt | |
2 st | Ui | |
Zout, peper | ||
Ketjap |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Maak de andijvie schoon, snijd hem in reepjes, was deze en laat ze uitlekken.
- Maak de uien en knoflookteentjes schoon en snipper deze fijn.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verhit wat olie in de wok en fruit hierin even de uien en knoflook. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Voeg wat zout en peper toe en schep de andijvie erdoor.
- Roerbak vervolgens het andijvimengsel 5-10 minuten.
- Doe er tenslotte wat ketjap dooren breng op smaak met zout en peper.
- Serveer met de rijst ernaast.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht