Wokgerecht met rijst & verse andijvie
Oosters getinte wokschotel met regionale ingrediënten. Met recht een gerecht uit het Oosten!
Andijvie, ui en knoflook van De Horsterhof, rundergehakt van Putman uit de Steenstraat (van vleeskoeien uit Horst) en rijst uit Italië via De Nieuwe Band.
2 st | Andijvie | |
300 st | Rijst | |
2 st | Knoflookteen | |
400 g | Rundergehakt | |
2 st | Ui | |
Zout, peper | ||
Ketjap |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Maak de andijvie schoon, snijd hem in reepjes, was deze en laat ze uitlekken.
- Maak de uien en knoflookteentjes schoon en snipper deze fijn.
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verhit wat olie in de wok en fruit hierin even de uien en knoflook. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Voeg wat zout en peper toe en schep de andijvie erdoor.
- Roerbak vervolgens het andijvimengsel 5-10 minuten.
- Doe er tenslotte wat ketjap dooren breng op smaak met zout en peper.
- Serveer met de rijst ernaast.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VegetarischBloemkool beignets Naar een recept van Ottolenghi Bekijk gerecht
-
VeganStamppot van zoete bataat met quinoa en broccoli Low carb! Bekijk gerecht
-
VegetarischSpaghetti met pesto tomatensaus en buffel feta Pasta met groente van het seizoen Bekijk gerecht
-
VegetarischRomige oesterzwam pasta Verse vegetarische pasta Bekijk gerecht
-
VleesHoisin noedels met kipgehakt Makkelijk en licht Bekijk gerecht
-
VegetarischGeroosterde rode koolsalade met geitenkaas en gekarameliseerde walnoten Lauwwarme salade Bekijk gerecht
-
VegetarischKnolselderij stamppot met gedroogde tomaten en appel Hartig en zoet comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischSpaghetti met geroosterde koolraap en saliebotersaus Pasta met groente van het seizoen Bekijk gerecht
-
VeganVegetarische goulash met linzen Een heerlijke vege goulash Bekijk gerecht