Snelle goulash met Dykhoeve metworst
Goulash is van oorsprong een Hongaars stoofgerecht, deze variant is minstens zo lekker en ideaal voor een doordeweekse avond.
Paprika en ui via de Horsterhof uit Duiven, boerenmetworst van boerderij Dykhoeve uit Herwen en de rijst wordt biologisch ingekocht.
2 st | Tomatenblokjes, blik | |
1 st | Rijst | |
4 st | Rode puntpaprika | |
2 st | Ui | |
2 st | Boeren metworst | |
g | Gedroogde oregano | |
st | Paprikapoeder | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Snijd de uien in ringen, de paprika in reepjes en de metworst in plakken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de uien goudbruin, voeg de paprika toe en roerbak 2 minuten. Voeg de tomaten uit blik toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de oregano en paprikapoeder naar smaak samen met de metworst toe en stoof het geheel, afgedekt, 15 minuten. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de goulash met de rijst.
-
VegetarischAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht
-
VleesButter Chicken met naanbrood en Hollandse groenten Heerlijk Indiaas met een Hollandse twist Bekijk gerecht