Snelle goulash met Dykhoeve metworst
Goulash is van oorsprong een Hongaars stoofgerecht, deze variant is minstens zo lekker en ideaal voor een doordeweekse avond.
Paprika en ui via de Horsterhof uit Duiven, boerenmetworst van boerderij Dykhoeve uit Herwen en de rijst wordt biologisch ingekocht.
2 st | Tomatenblokjes, blik | |
1 st | Rijst | |
4 st | Rode puntpaprika | |
2 st | Ui | |
2 st | Boeren metworst | |
g | Gedroogde oregano | |
g | Paprikapoeder | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Snijd de uien in ringen, de paprika in reepjes en de metworst in plakken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de uien goudbruin, voeg de paprika toe en roerbak 2 minuten. Voeg de tomaten uit blik toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de oregano en paprikapoeder naar smaak samen met de metworst toe en stoof het geheel, afgedekt, 15 minuten. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de goulash met de rijst.
-
Vegetarisch
Winterse vegetarische salade met zoete aardappel en veldsla Bekijk gerecht -
Vis
Savooiekoolrolletjes met pastinaak-zalmforelpuree Hollands culinair! Bekijk gerecht -
Vegan
Rijke groentenstoof met bonen In een tajine of stoofpan Bekijk gerecht -
Vlees
Zelfgemaakte kippensoep met brood Heerlijke verwarmende medicinale soep! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gebakken Yacon met Quinoa en Geroosterde Groenten Een ondergrondse knol met de smaak van fruit! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Spruitjes uit de wok met kruidige rijst Zo wil iedereen spruitjes eten Bekijk gerecht -
Vlees
SherPing pannenkoeken van Jamie Chinese gevulde pannenkoeken Bekijk gerecht -
Vegan
Noedels met aubergine, prei en noten In een handomdraai op tafel Bekijk gerecht -
Vlees
Venezolaanse Arepas met kip Venezolaanse Arepas met kip Bekijk gerecht