Snelle goulash met Dykhoeve metworst
Goulash is van oorsprong een Hongaars stoofgerecht, deze variant is minstens zo lekker en ideaal voor een doordeweekse avond.
Paprika en ui via de Horsterhof uit Duiven, boerenmetworst van boerderij Dykhoeve uit Herwen en de rijst wordt biologisch ingekocht.
2 st | Tomatenblokjes, blik | |
1 st | Rijst | |
4 st | Rode puntpaprika | |
2 st | Ui | |
2 st | Boeren metworst | |
g | Gedroogde oregano | |
g | Paprikapoeder | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Snijd de uien in ringen, de paprika in reepjes en de metworst in plakken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de uien goudbruin, voeg de paprika toe en roerbak 2 minuten. Voeg de tomaten uit blik toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de oregano en paprikapoeder naar smaak samen met de metworst toe en stoof het geheel, afgedekt, 15 minuten. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de goulash met de rijst.
-
Vis
Zalmburgers met frisse salade Zelfgemaakte visburgers! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Pasta radijsjes pesto Met pesto van radijsgroen! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vaderdag ontbijt Een ludiek ontbijt met pit! Bekijk gerecht -
Vlees
Traybake met venkel en bbq worst Voorjaarsgerecht ui de oven Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bonen burrito met tomaat en gemarineerde rode ui Vegan Mexicaanse wraps Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bloemkoolsteak met zoete puree Vegan steak! Bekijk gerecht -
Vlees
Spitskool op zijn Italiaans met pasta Spitskool door de pasta! Bekijk gerecht -
Vis
Salade van witte asperges met zalm en aardappelen Lentesalade! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gevulde paprika's met olijf, couscous en gedroogde tomaten Top-ingredienten! Bekijk gerecht