Snelle goulash met Dykhoeve metworst
Goulash is van oorsprong een Hongaars stoofgerecht, deze variant is minstens zo lekker en ideaal voor een doordeweekse avond.
Paprika en ui via de Horsterhof uit Duiven, boerenmetworst van boerderij Dykhoeve uit Herwen en de rijst wordt biologisch ingekocht.
2 st | Tomatenblokjes, blik | |
1 st | Rijst | |
4 st | Rode puntpaprika | |
2 st | Ui | |
2 st | Boeren metworst | |
g | Gedroogde oregano | |
st | Paprikapoeder | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Snijd de uien in ringen, de paprika in reepjes en de metworst in plakken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de uien goudbruin, voeg de paprika toe en roerbak 2 minuten. Voeg de tomaten uit blik toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de oregano en paprikapoeder naar smaak samen met de metworst toe en stoof het geheel, afgedekt, 15 minuten. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de goulash met de rijst.
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht