Spaghetti met pesto tomatensaus en buffel feta
Weinig moeite, veel smaak en spaghetti met tomatensaus is bij de meesten favouriet, dus allemaal blije gezichten aan tafel. Zeker als deze pasta is afgemaakt met fetablokjes van de buffelboederij uit Zevenaar.
Wortelen en uien van boederij de Horsterhof, fetablokjes van buffelboerderij Arns uit Zevenaar. De overige ingrediënten (biologisch) ingekocht.
1 st | Spaghetti | |
2 st | Ui | |
400 g | Wortelen | |
1 st | Tomatenblokjes, blik | |
1 st | Pesto | |
1 st | Feta naturel 150 gram | |
Zout, peper | ||
Olijfolie |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Snijd de ui fijn en de wortel in kleine blokjes.
- Verhit olie in een braadpan en bak de ui en wortel 5 minuten
- Voeg de tomaten hier aan toe en laat 10 minuten afgedekt sudderen.
- Breng de saus op smaak met peper en zout.
- Intussen in een grote pan met ruim water en een beetje zout de pasta in 10-12 minuten beetgaar koken.
- Laat de de pasta uitlekken in een vergiet en meg het daarna in een kom met de pesto.
- Verdeel de tomatensaus over de borden, leg de spaghetti hier op en verdeel de feta er overheen.
Eetsmakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VisAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht
-
VeganVegan Chili sin Carne Vegan comfort food! Bekijk gerecht
-
VegetarischVega carpaccio van gepofte koolrabi met pesto en brood Koolrabi anders! Bekijk gerecht
-
VegetarischCouscous met snijbiet, walnoten en geitenkaas Voorjaars couscous Bekijk gerecht
-
VleesSatécurry met gewokte paksoi Eenvoudige curry met rundergehakt Bekijk gerecht
-
VisRaapstelenrisotto met gerookte zalmforel Lekker! Bekijk gerecht