Spaghetti met radicchio, blauwe kaas en spekjes
Een bijzondere pasta met krachtige smaken, perfect voor dit seizoen.
Spekjes van de Goed Gevulde uit Halle. Blauwe kaas kopen we in, maar wel de Nederlandse variant! Radichhio en sjalotten van de Horstehof uit Duiven.
1 st | Spaghetti | |
1 st | Radicchio | |
140 g | Blauwe kaas | |
8 st | Gedroogde tomaten | |
250 g | Spekjes | |
4 st | Sjalotten | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Was en snijd de radichhio, snijd de sjalotten en gedroogde tomaten fijn.
- Verhit 3 eetlepels olie en fruit hierin de sjalotjes circa 3 minuten.
- Meng de spekreepjes erdoor en bak ze 1-2 minuten mee. Kook de spaghetti.
- Schep de radicchio door de sjalotjes met spek.
- Voeg de blauwe kaas toe en laat smelten.
- Schep de gedroogde tomaten en de spaghetti erdoor en verwarm circa 2 minuten.
- Besprenkel de pasta met de rest van de olie en maal er een beetje peper over.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Hét PUURland Kerstmenu 2023 (vega) Kerst dit jaar helemaal lokaal! Bekijk gerecht -
Vlees
Hét PUURland Kerstmenu 2023 Kerst dit jaar helemaal lokaal! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Rode Bieten tartaar met quinoa (voorgerecht) Een heerlijk kerst voorgerecht met als basis zachte rode bietjes Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Luxe Pompoensoep (tussengerecht) Heerlijke verwarmende pompoensoep met een luxe twist! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Gepofte knolselderij met eekhoorntjesbrood saus (hoofdgerecht vega) Lekker en creatief vegetarisch! Bekijk gerecht -
Vlees
Gepofte knolselderij met stoofvlees van De Houberg (hoofdgerecht vlees) Lekker en creatief! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Appelcrumble met hangop (dessert) Echt Hollands toetje! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Bijgerechten kerst Smaakvolle bijgerechten voor het kerstdiner! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Geroosterde Groenten Traybake met Feta en Kruiden Laat de oven het werk doen Bekijk gerecht