Spaghetti met radicchio, blauwe kaas en spekjes
Een bijzondere pasta met krachtige smaken, perfect voor dit seizoen.
Spekjes van de Goed Gevulde uit Halle. Blauwe kaas kopen we in, maar wel de Nederlandse variant! Radichhio en sjalotten van de Horstehof uit Duiven.
1 st | Spaghetti | |
1 st | Radicchio | |
140 g | Blauwe kaas | |
8 st | Gedroogde tomaten | |
250 g | Spekjes | |
4 st | Sjalotten | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Was en snijd de radichhio, snijd de sjalotten en gedroogde tomaten fijn.
- Verhit 3 eetlepels olie en fruit hierin de sjalotjes circa 3 minuten.
- Meng de spekreepjes erdoor en bak ze 1-2 minuten mee. Kook de spaghetti.
- Schep de radicchio door de sjalotjes met spek.
- Voeg de blauwe kaas toe en laat smelten.
- Schep de gedroogde tomaten en de spaghetti erdoor en verwarm circa 2 minuten.
- Besprenkel de pasta met de rest van de olie en maal er een beetje peper over.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Andijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht -
Vegan
Zoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht -
Vlees
Sperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht -
Vegan
Bladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht -
Vlees
Paksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht -
Vis
Aspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht -
Vegan
Gevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Asperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Moederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht