Spaghetti met radicchio, blauwe kaas en spekjes
Een bijzondere pasta met krachtige smaken, perfect voor dit seizoen.
Spekjes biologisch en blauwe kaas kopen we in, maar wel de Nederlandse variant! Radichhio en sjalotten van de Horstehof uit Duiven.
1 st | Spaghetti | |
1 st | Radicchio | |
140 g | Blauwe kaas | |
8 st | Gedroogde tomaten | |
250 g | Spekjes | |
4 st | Sjalotten | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Was en snijd de radichhio, snijd de sjalotten en gedroogde tomaten fijn.
- Verhit 3 eetlepels olie en fruit hierin de sjalotjes circa 3 minuten.
- Meng de spekreepjes erdoor en bak ze 1-2 minuten mee. Kook de spaghetti.
- Schep de radicchio door de sjalotjes met spek.
- Voeg de blauwe kaas toe en laat smelten.
- Schep de gedroogde tomaten en de spaghetti erdoor en verwarm circa 2 minuten.
- Besprenkel de pasta met de rest van de olie en maal er een beetje peper over.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VegetarischAndijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht
-
VeganZoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht
-
VleesSperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht
-
VeganBladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht
-
VleesPaksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht
-
VisAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht