Spitskool op zijn Italiaans met pasta
Spitskool door de pasta? Ja zeker, want als je deze groente goed dun snijdt en roerbakt is het de perfecte smaakmaker voor je Italiaanse pasta.
Spitskool, ui en kastanjechampignons van- of via boerderij de Horsterhof. Oesterzwammen van de Middelwaard uit Loo. Kaas van de Kaastobbe uit Duiven.
1 st | Penne pasta | |
500 g | Spitskool, gesneden | |
200 g | Kastanjechampignons | |
200 g | Oesterzwam | |
2 st | Ui | |
1 st | Pesto | |
1 st | Gehakt half om half | |
12 st | Gedroogde tomaten | |
1 st | Kaas, geraspt, 100g | |
g | Zout | |
Boter |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Was en snijd de spitskool in fijne reepjes.
- Snijd de paddenstoelen een of twee keer door.
- Snijd de ui fijn.
- Snijd de zongedroogde tomaten klein.
- Kook de pasta beetgaar en laat uitlekken.
- Fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
- Voeg de paddenstoelen toe en roerbak mee.
- Voeg de spitskool toe, breng op smaak met peper en zout en roerbak alles gaar.
- Roer naar smaak pesto door de penne. Schep op de borden. Verdeel het gehakt- en spitskoolmengsel over de pasta.
- Garneer met stukjes zongedroogde tomaat en de geraspte kaas.
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Puree van knolselderij met paddenstoelen Met verschillende soorten paddenstoelen Bekijk gerecht -
Vlees
Spaghetti met radicchio, blauwe kaas en spekjes Herfstige smaakvolle pasta Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vegan nasi In veel huishoudens favoriet! Bekijk gerecht -
Vis
Gerookte zalmforel met broccolipuree en zoete aardappel frites Broccoli anders Bekijk gerecht -
Vis
Hutspot met gerookte forelfilet Een Hollandse klassieker met een verrassende twist Bekijk gerecht -
Vlees
Kip met abrikozen en rijst Marrokaanse kipstoof Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Frisse andijvie aardappel salade Ook lekker met gerookte forel! Bekijk gerecht -
Vlees
Runderkebab met couscous en yoghurtdip Zelf kebab maken is heel eenvoudig Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Romige mais uit de oven met zoete aardappel puree Mexicaans tintje in de keuken Bekijk gerecht