Verrassende Venkelpasta
Venkel, tomaten, courgette. Prachtige groenten die nu nog volop uit de kas en van het land komen. Ik maak er een mooie pastasaus van. Geniet ervan nu het nog kan!
! Alle recepten zijn gebaseerd op 4 personen. De hoeveelheden in je tas zijn aangepast aan het aantal personen waarvoor je besteld hebt. Houd hier bij het lezen van het recept en het koken rekening mee.
Venkel, courgette en tomaten van De Horsterhof. Gekruid gehakt van Putman uit de Steenstraat. Kaas van de biologische kaasmakerij Aurora.
300 st | Spaghetti | |
2 st | Venkel | |
1 st | Courgette | |
8 st | Tomaten | |
st | Kaas, geraspt, 100g | |
200 g | Rundergehakt | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Snijd het groen en het kontje van de venkel en snijd de rest in dunne plakjes. Snijd de courgette in hapklare blokjes. Ontvel eventueel de tomaten (dompel ze 2 minuten in kokend water en het vel laat zich zo verwijderen). Snijd de tomaten in partjes.
- Verhit olie in een diepe braadpan of wok en bak de venkel op middelhoog gedurende ± 10 minuten af en toe omscheppend.
- Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
- Bak het gehakt in een koekenpan in een beetje olie of boter in 5 minuten rul met een beetje zout en peper. Voeg de tomaat toe en bak nog 5 minuten. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 3 minuten mee.
- Serveer de pasta met de saus, de venkel ernaast en de kaas erover.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Boekweitplaat met frisse groente Lekker makkelijk en zomers! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Zomerse maaltijdsalade van parelgerst Zomers en gezond! Bekijk gerecht -
Vlees
Biefstukspies met Roast Potatoes en gegrilde asperges Koningsmaal Bekijk gerecht -
Vlees
Andijviestampotje met hamburgers Lekker Hollands! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Flammkuche met raapstelen van de Stadsboerin Lekker Vega! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Raapstelenstamp met gedroogde tomaten en kastanjechampignons Vega-twist! Bekijk gerecht -
Vlees
Hamburger, salade en opgebakken aardappeltjes Ouderwets 'aardappel, groente, vlees' (AGV) Bekijk gerecht -
Vlees
Pasta pesto met lente-ui, verse spinazie, gedroogde tomaatjes en spekjes Bekijk gerecht -
Vis
Gebakken zalmforel-filet met bloemkool en krieltjes Vis op z'n best Bekijk gerecht