Verrassende venkelpasta
Venkel, tomaten, courgette. Prachtige groenten die nu nog net uit de kas en van het land komen. Ik maak er een mooie pastasaus van. Geniet ervan nu het nog kan!
Venkel, courgette en tomaten van De Horsterhof. Gehakt van Putman uit de Steenstraat. Kaas van 't Zuivelhoekje in de Steenstraat.
300 st | Spaghetti | |
2 st | Venkel | |
1 st | Courgette | |
8 st | Tomaten | |
st | Kaas, geraspt, 100g | |
200 g | Rundergehakt | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Snijd het groen en het kontje van de venkel en snijd de rest in dunne plakjes. Snijd de courgette in hapklare blokjes. Ontvel eventueel de tomaten (dompel ze 2 minuten in kokend water en het vel laat zich zo verwijderen). Snijd de tomaten in partjes.
- Verhit olie in een diepe braadpan of wok en bak de venkel op middelhoog gedurende ± 10 minuten af en toe omscheppend.
- Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
- Bak het gehakt in een koekenpan in een beetje olie of boter in 5 minuten rul met een beetje zout en peper. Voeg de tomaat toe en bak nog 5 minuten. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 3 minuten mee.
- Serveer de pasta met de saus, de venkel ernaast en de kaas erover.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
Vegetarisch
Puree van knolselderij met paddenstoelen Met verschillende soorten paddenstoelen Bekijk gerecht -
Vlees
Spaghetti met radicchio, blauwe kaas en spekjes Herfstige smaakvolle pasta Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vegan nasi In veel huishoudens favoriet! Bekijk gerecht -
Vis
Gerookte zalmforel met broccolipuree en zoete aardappel frites Broccoli anders Bekijk gerecht -
Vis
Hutspot met gerookte forelfilet Een Hollandse klassieker met een verrassende twist Bekijk gerecht -
Vlees
Kip met abrikozen en rijst Marrokaanse kipstoof Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Frisse andijvie aardappel salade Ook lekker met gerookte forel! Bekijk gerecht -
Vlees
Runderkebab met couscous en yoghurtdip Zelf kebab maken is heel eenvoudig Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Romige mais uit de oven met zoete aardappel puree Mexicaans tintje in de keuken Bekijk gerecht