Verrassende venkelpasta
Venkel, tomaten, courgette. Prachtige groenten die nu nog net uit de kas en van het land komen. Ik maak er een mooie pastasaus van. Geniet ervan nu het nog kan!
Venkel, courgette en tomaten van De Horsterhof. Gehakt van Putman uit de Steenstraat. Kaas van 't Zuivelhoekje in de Steenstraat.
300 st | Spaghetti | |
2 st | Venkel | |
1 st | Courgette | |
8 st | Tomaten | |
st | Kaas, geraspt, 100g | |
200 g | Rundergehakt | |
Olijfolie | ||
Zout, peper |
Producten met dit icoon worden vers door PUURland geleverd bij bestelling van dit gerecht.
Producten met dit icoon dient u zelf te kopen voor het bereiden van dit gerecht.
Bereidingswijze
- Snijd het groen en het kontje van de venkel en snijd de rest in dunne plakjes. Snijd de courgette in hapklare blokjes. Ontvel eventueel de tomaten (dompel ze 2 minuten in kokend water en het vel laat zich zo verwijderen). Snijd de tomaten in partjes.
- Verhit olie in een diepe braadpan of wok en bak de venkel op middelhoog gedurende ± 10 minuten af en toe omscheppend.
- Kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
- Bak het gehakt in een koekenpan in een beetje olie of boter in 5 minuten rul met een beetje zout en peper. Voeg de tomaat toe en bak nog 5 minuten. Voeg de courgetteblokjes toe en bak 3 minuten mee.
- Serveer de pasta met de saus, de venkel ernaast en de kaas erover.
Eet smakelijk!
Laatste gerechten
Terug naar overzicht
-
VegetarischAndijviestamp met paprika, tomaat en kaas Frisse vega stamp Bekijk gerecht
-
VeganZoete aardappelsoep Romige voedzame soep Bekijk gerecht
-
VleesSperziebonen met pikante tomatengehaktsaus en rijst Kruidig, snel en gezond weekgerecht Bekijk gerecht
-
VeganBladmosterd en geroosterde kikkererwten met zoete aardappel stamp Low carb! Bekijk gerecht
-
VleesPaksoi stamppot met gehaktballetjes Hollandse stamp met Oosterse twist Bekijk gerecht
-
VisAspergesoep met zalmforel Romige soep van het witte goud Bekijk gerecht
-
VeganGevulde koolrabi met noten en boekweit Bekijk gerecht
-
VegetarischAsperges à la flamande Op Vlaamse wijze met eieren, boter en peterselie. Bekijk gerecht
-
VegetarischMoederdag ontbijt Bereid met liefde! Bekijk gerecht