Al onze recepten
-
Vegetarisch
Spinaziedumplings in tomatensaus Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Vega-risotto met asperges en rucola Leve-de-lente risotto! Bekijk gerecht -
Vis
Asperges met gerookte zalm en eiersaus Dubbel genieten! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Zoete pasta met drie soorten ui Kids favourite! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Kruidig gestoofde snijbiet met ei en stokbrood Gestoofde snijbiet met ei en brood Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Raapstelenstamp met walnoten en shi-itake Voorjaar! Bekijk gerecht -
Vlees
Gemarineerde biefstukreepjes met gebakken rijst en paksoi 'De Oosterse keuken' - uit de regio - bij u thuis Bekijk gerecht -
Vis
Verse Gelderse forel met bloemkool en aardappeltjes uit de oven Naar een recept van Jamie Oliver Bekijk gerecht -
Vlees
Rijst met kippenragout van Putman en verse kropsla Zo op tafel! Bekijk gerecht -
Vlees
Romige pasta met snijbiet & spekjes Kleurrijk en kraakvers! Bekijk gerecht -
Vis
Andijviestamp met gerookte forel en winterpeen Verleidelijke vis Bekijk gerecht -
Vlees
Spinaziesalade met gegrilde appel, kerstomaatjes, bacon-dressing en Frans stokbrood Voorjaarssalade! Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Pasta pesto met lente-ui, verse spinazie en gedroogde tomaatjes Met pesto van Mariken van 't Zonnehuis Bekijk gerecht -
Vis
Gebakken schol-filet met bloemkool en krieltjes Verse vis! Bekijk gerecht -
Vlees
Hamburger, salade en opgebakken aardappeltjes Ouderwets 'aardappel, groente, vlees' (AGV) Bekijk gerecht -
Vegetarisch
Raapstelenstamp met vegetarische spekjes en kastanjechampignons Vega-twist! Bekijk gerecht -
Vis
Spaghetti met versgerookte zalmforel, paksoi en champignons Knapperig vers, fris en gezond! Bekijk gerecht -
Vlees
Noodle soep met kip en paksoi Makkelijk en licht Bekijk gerecht